Mondriaan zoekt een

GZ-psycholoog Generalistische Basis GGZ

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Dienstverband: 36 uur per week
Kernfunctie: Gedragswetenschapper 2
Standplaats: Heerlen
Opleiding: GZ-psycholoog met BIG-registratie
Salaris: FWG 65 - CAO GGZ, min € 3.364,-- en max € 5.280,--
Reageren voor: 25-10-2020
Werving: In- en externe werving

Past deze functie bij jou?
Werken als GZ-Psycholoog in de Basis GGZ kenmerkt zich door een grote variatie aan problematieken: o.a. stemmingsstoornissen, angststoornissen, lichte persoonlijkheidsproblematiek, ontwikkelingsstoornissen, etc. Hierbij werk je behandelinhoudelijk met verschillende behandelvormen zoals CGT, ACT, EMDR en in de nabije toekomst SFT.

In deze rol van GZ-psycholoog werk je in een team samen met basispsychologen, GZ-psychologen, de psychiater en een SPV` er. Als regiebehandelaar geef je sturing aan de basispsychologen en de SPV'er. Daarnaast krijg je ruimte voor jouw eigen caseload waarbij je individuele behandelingen uitvoert op basis van de producten die binnen de Basis GGZ worden aangeboden: Basis Kort, Basis Middel, Basis Intensief, Basis Chronisch, UMAMI en in de toekomst ELEO. Verder lever je een bijdrage aan de behandelinhoudelijke- en procesmatige ontwikkeling van de Basis GGZ.

Samen met je collega's in het werkveld draag je zorg voor de juiste behandelingen, denk je mee over de lange termijn visie in de zorg en heb je ruimte om nieuwe methodieken en ontwikkelingen in te zetten. Als regiebehandelaar zoeken wij met jou de balans tussen behandelen en coördineren zodat je op beide vlakken uitdaging vindt. Mondriaan is volop in beweging, wat maakt dat je interdisciplinair werkt, intern en extern. Nieuwe projecten, wijkgerichte zorg in afstemming met diverse partijen, specialistische zorg en behandeling maken dat je samen grenzen verlegt en alternatieven ontwikkelt.

In deze rol is er sprake van eigen behandelverantwoordelijkheid binnen de kaders van het professioneel statuut van Mondriaan met veel variatie in werkzaamheden. Zo behoort bijvoorbeeld ook enkele uren werken in een huisartsenpraktijk tot de mogelijkheden.

Op www.werkenbijmondriaan.nl/werken-bij-mondriaan-als-regiebehandelaar/ vind je uitgebreide informatie over het werken als regiebehandelaar bij Mondriaan.

Jouw kwaliteiten:
Je bent een BIG-geregistreerd GZ-psycholoog die zelfstandig en resultaatgericht werkt op basis van het behandelplan en de regie neemt over het behandelproces. In acute situaties kun jij handelend optreden. Verder kun je goed samenwerken en beschik je over het vermogen tot conflicthantering.

Wat wij bieden
Wij bieden jou uitdagend, gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er volop ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen. Salaris en rechtspositie zijn conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg.

Daarnaast bieden wij opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden, een ruime verlofregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen.

Mondriaan
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website .

Is je interesse gewekt?
We staan je graag te woord. Als je nog vragen hebt over de functie kun je contact opnemen met Esther Zwingmann, RVE manager, bereikbaar op: 06-22521846.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag en een afschrift van het BIG-register te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.