Adelante zoekt een

GZ psycholoog (GRIP team)

Dienstverband

24-28 uur per week

Opleidingsniveau

WO, HBO+

Standplaats

Valkenburg a/d Geul

Werkvelden

Overige

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.
Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

Wij zijn per direct op zoek bij Divisie Kind & Jeugd naar een

 

GZ psycholoog binnen het GRIP team
24-28 uur per week

 

Wat ga je doen?
Als GZ psycholoog ben je verbonden aan het multidisciplinaire revalidatieteam Grip. Grip is een kortdurend transdisciplinair gezinsgericht programma met verdiepende diagnostiek bij jongeren met Diabetes type 1, chronische pijn/vermoeidheid en morbide obesitas.
Belangrijke pijlers zijn het verkrijgen van inzicht in verklarende factoren, het verkennen van ingangen tot effectieve behandeling en/of begeleiding en mee te denken rondom nazorg. Het programma bestaat uit een intern verblijf met maximaal 8 jongeren, onderwijs, educatie, medische en psychosociale ondersteuning. Op basis van gesprekken met de jongeren en de ouders/verzorgers wordt een diagnostisch traject opgesteld. Gedurende het programma wordt gebruik gemaakt van individuele gesprekken, systeemgesprekken, groepsbijeenkomsten en een gezinsdag. Persoonlijke doelen en hulpvragen zijn leidend in alledaagse, sportieve of ervaringsgerichte activiteiten. Deze activiteiten vinden plaats in een optimaal pedagogisch klimaat gericht op zelfmanagement, zelfredzaamheid en empowerment.
Vanuit een systemische blik onderzoek je de krachten en de belemmeringen van de jongere en zijn gezin, je bespreekt en rapporteert de uitkomsten. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit (neuro)psychologische diagnostiek en het verkennen van ingangen van effectieve behandeling voor zowel de jongere als zijn gezinssysteem.
Binnen de behandelingen staan thema’s als het leren omgaan met een chronisch ziekte centraal waarbij er onder andere wordt gewerkt vanuit het gedachtegoed van Acceptance and Commitment Therapy. Daarnaast is ervaring met de behandeling van trauma een pré.

 

Wie zoeken wij?
Je bent een BIG-geregistreerde GZ-psycholoog. Je hebt kennis en ervaring van/met diagnostische materialen passend bij de leeftijdsgroep en bent in staat tot het op maat maken van behandel/diagnostiektrajecten.  Gezien de dynamische organisatie waarin je werkt, wordt een beroep gedaan op je flexibiliteit en creativiteit waarbij er veel ruimte is in het meedenken in nieuwe ontwikkelingen. Je bent in staat om redelijk solistisch te werken als GZ-psycholoog binnen het revalidatieteam waarbij er een intensieve samenwerking is met andere disciplines. Daarnaast maak je onderdeel uit van een vakgroep bestaande uit GZ-psychologen werkzaam bij Adelante Kind en Jeugd.

           

 Wat mag jij van ons verwachten?
-        Allereerst super collega’s met hart voor de cliënt en elkaar. Werken in een leuk multidisciplinair team op een mooie plek met veel natuur om je heen.
-        Ruimte voor eigen inbreng.
-        Een aanstelling voor onbepaalde tijd.
-        Een salaris van minimaal € 3.850,- en maximaal € 5.801,- bruto per maand (FWG 65 afhankelijk van de functie) bij een 36-urige werkweek, conform CAO Ziekenhuizen.
-        Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Ziekenhuizen. Zo is het ook mogelijk om aanzienlijk meer verlof op te bouwen middels overuren en vrij te hebben tijdens schoolvakanties.
-        Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.
-        Voordelig sporten via BenVitaal.

 

Hebben wij jouw interesse gewekt?
Zorg dan dat wij jouw sollicitatie z.s.m. hebben ontvangen. 
Solliciteer direct via de functieknop solliciteren onderaan deze pagina.
 

De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 26 juli 2022.
 

Nog vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Marjan Dewitte-Bisschops, Clustermanager Kinderrevalidatie voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt recruitment, je graag via 045 528 20 32.
 

Goed om te weten!
Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.

 

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.