Mutsaersstichting zoekt een

GZ-psycholoog in opleiding tot specialist

Dienstverband

27 - 36 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Jeugdzorg

De Mutsaersstichting biedt samen met alliantiepartner Psychologenpraktijk OOG te Eindhoven gespecialiseerde  geestelijke gezondheidszorg aan cliënten en hun gezinssysteem aan. Dit betreft kinderen, jongeren ( en hun verzorgers) en volwassenen die een intensieve behandeling nodig hebben, evenals maatschappelijke  opvang en begeleiding aan vrouwen en kinderen. Gezamenlijk  zijn wij compleet in jeugdzorg en volwassenenzorg en  in de breedste zin van het woord  actief op de  gebieden jeugdhulpverlening én GGZ én welzijn én onderwijs.

Wil je meer weten over onze organisaties? Kijk dan op www.mutsaersstichting.nl en www.oogpsychologen.nl.

Een van de voorbeelden van deze gezamenlijke gespecialiseerde zorg is het GENDERTEAM ZUID NEDERLAND. Binnen Genderteam Zuid Nederland wordt in samenwerking met verschillende medisch specialisten uit verschillende ziekenhuizen een zorg-op-maat-combinatie geboden van mentale en medische transgenderzorg voor kinderen, jongeren en volwassenen. De hulpverlening wordt voornamelijk aangeboden vanaf de hoofdvestigingen van de Mutsaersstichting te Venlo en van Psychologenpraktijk OOG te Eindhoven.

Om de groeiende vraag naar onze hulpverlening te faciliteren zijn wij voor onze organisatie en het Genderteam Zuid Nederland in het bijzonder op zoek naar een:

 

GZ-psycholoog in opleiding tot specialist

27 tot 36 uur per week (afhankelijk van je beschikbaarheid)

 

 

Wil jij werken in een gemotiveerd, gedreven team en jouw expertise inzetten om bij te dragen aan de zorg voor deze bijzonder veelzijdige doelgroep? Kom dan ons team versterken!

Je komt werken in een dynamische omgeving die je uitdaagt om je kennis, vaardigheden en ervaring  in te zetten.  We stimuleren  lef en ondernemerschap en geven ruimte aan je eigen ontwikkeling  door  je  gebruik  te laten  maken van een uitgebreid netwerk van professionals en opleidingsmogelijkheden.  We zoeken een kinder- en jeugd gz-psycholoog met een stevige ervaring in de geestelijke gezondheidszorg, die de ambitie heeft zich verder te ontwikkelen tot klinisch psycholoog kinderen- en jeugd. Behalve een drang om complexere behandelingen en diagnostiek aan te gaan, verwachten we een enthousiasme voor praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek en een intrinsieke motivatie om vanuit management-perspectief de zorg behandelinhoudelijk mede vorm te geven.

Deze werkzaamheden voer je uit binnen een multidisciplinair team, in nauwe samenspraak en samenwerking met je collega’s. Je geeft supervisie en werkbegeleiding aan cliëntgebonden medewerkers in opleiding.

We bieden je een  aanstelling voor de duur van de opleiding, met uitzicht op een contract daarna.

Wie zoeken wij?

Het team zoekt een energieke collega die in het bezit is van een registratie als GZ-psycholoog en met enige jaren relevante werkervaring in de jeugdzorg.

Je hebt een sterke persoonlijkheid, die zelfstandigheid en leergierigheid combineert met een oplossingsgerichte instelling. Met je flexibele en resultaatgerichte houding ben je onderdeel van een team dat gaat voor innovatie, zorg en ontwikkeling.

Daarnaast vind je het prettig om in een ambitieuze en veranderende organisatie te werken.

Bij indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en geldige BIG registratie.

Wat kan je van ons verwachten?

Wij hechten veel waarde aan het blijven ontwikkelen van onze medewerkers en bieden daarom volop (interne) opleidingsmogelijkheden. Daarnaast een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig aan de cao Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). Daarnaast biedt de Mutsaersstichting een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden met een eindejaarsuitkering, collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Wil je meer weten?

Voor nadere informatie over deze functie én onze organisatie kun je contact opnemen met onze praktijkopleider Haiko Jessurun, 06-23105045   en/of Joep Roeffen, programma-coördinator Genderteam Zuid Nederland, 06-30808862.

Meteen solliciteren?

Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan jouw motivatie en Curriculum Vitae, onder vermelding van vacaturenummer 20-20  naar sollicitatie@mutsaersstichting.nl.  De reactietermijn voor deze vacature sluit op 6 juni 2020.