Dichterbij zoekt een

GZ-psycholoog klinische crisisunit in Oostrum

Dienstverband

32-36 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Gennep Oostrum

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Als BIG-geregistreerde GZ-psycholoog/Orthopedagoog-Generalist binnen de Crisisunit van STEVIG in Venray/Oostrum zet je jouw kennis en kunde als Regiebehandelaar in om mensen met een licht verstandelijke beperking en psychiatrische- en/of gedragsproblemen meer grip op hun leven te laten krijgen. De specialistische zorg die STEVIG biedt valt onder de derde lijn. Je werkt met mensen met beveiligingsniveau 1 of 2 en de problematiek is heel divers; GGZ en/of (SG)LVG(+), al dan niet in combinatie met verslavingszorg.

 

 

Wat ga je doen

Als GZ-psycholoog/Orthopedagoog-Generalist werk je samen met cliënten en hun netwerk aan het stabiliseren en herstellen en/of organiseren van het gewone leven. Je bent verantwoordelijk voor de inhoud van het behandelbeleid en gedragskundige dossiervorming, teamprocessen en advisering richting derden. Daarnaast heb je een adviserende rol tijdens een zitting voor inbewaringstelling (IBS).

Een hele uitdagende werkplek door verschillende problematieken waarmee cliënten opgenomen worden. Zoals de complexiteit van de problematieken, het snelle schakelen, flexibele denken en creatieve oplossingen bedenken. Hierdoor kun je goed afstemmen op verschillende niveaus.

 

Je bepaalt zelf hoe je je werktijden invult.

 

 

Met wie ga je dit doen

Je werkt met cliënten met een licht verstandelijke beperking en psychiatrische- en/of gedragsproblemen. Binnen de FPA hebben deze bovendien een strafrechtelijk kader. Daarnaast heb je goed contact met verwanten en overleg je met de behandelaren en extern betrokken hulpverleners. Je collega’s zijn o.a. agogisch begeleiders en verpleegkundigen, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, vaktherapeuten, sociotherapeuten, klinisch (neuro-) psychologen, psychiaters en andere GZ-Psychologen en Orthopedagoog Generalisten.

 

 

Waar ga je dit doen

We zoeken een GZ-psycholoog/Orthopedagoog-Generalist voor onze klinische Crisisunit in Venray/Oostrum. Indien gewenst kijken we graag samen met jou naar andere mogelijkheden!

 

 

Zo werken wij

Bij STEVIG werken gedreven professionals. Vakmanschap, verbinding, sfeer, collegialiteit en wens om te leren staan bij ons centraal. We werken binnen de behandelsetting nauw samen met de cliënt en zijn omgeving. Wat heeft iemand nodig om zich beter te voelen? STEVIG daagt niet alleen cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Je krijgt de ruimte om te pionieren, te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen.

 

 

Dit ben jij

* Je beschikt over een afgeronde academische opleiding psychologie, bent een BIG geregistreerde GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist

 • Je beschikt over de meest actuele wetenschappelijke kennis op het gebied van de psychologie of de orthopedagogiek
 • Je kunt diagnostiek verrichten en behandelingen uitvoeren en coördineren volgens de gebruikelijke professionele standaarden van de beroepsgroep
 • Je kent en hanteert wet- en regelgeving m.b.t. de gezondheidszorg
 • Je hebt ervaring met het afstemmen van behandelvormen op de individuele cliënt met diens specifieke hulpvragen

 

Dit krijg je ervoor terug

 • Een vast contract (32 - 36 uur)Werken op ZZP basis behoort ook tot de mogelijkheden
 • Een salaris van minimaal € 3.823,- en maximaal € 5.772,- bruto, conform CAO-Gehandicaptenzorg in FWG 65 op basis van een 36-urige werkweek.
 • Meer informatie vind je op; https://www.vgn.nl/nieuwe-cao-gehandicaptenzorg-2021-2024
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en 8% vakantietoeslag
 • Jaarlijks tot €600,- fiscaal voordeel bij onder andere de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of een abonnement bij de sportclub
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen
 • Je bepaalt zelf hoe je je werktijden invult. Je werktijden zijn onder kantoortijd.

 

Meer weten of solliciteren?

Heb je inhoudelijke vragen over deze functie? Neem dan contact op met Huub Verrijt, manager STEVIG, 06-51886375. 


Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van STEVIG, onderdeel van Dichterbij, via wervingsbureau@stevig.nl of 088-7540060.

 

Solliciteren kan via de website van STEVIG waar je via het sollicitatieformulier je cv en motivatiebrief uploadt. Je maakt daarmee een account in ons portaal aan, zodat je het proces kunt volgen; https://www.dichterbij.nl/werken-bij/gz-psycholoog-orthopedagoog-generalist-derdelijnszorg-klinische-crisisunit