Adelante zoekt een

(GZ-) Psycholoog - Maastricht

Dienstverband

32 uur per week

Opleidingsniveau

HBO, WO, HBO+

Standplaats

Hoensbroek Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen, Overige

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.
Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

 

Voor de afdeling revalidatiegeneeskunde op onze locatie Maastricht UMC+ zijn wij op zoek naar een
 

(GZ-) Psycholoog
32 uur per week

 

 

Wat ga je doen?
Je werkt op de poliklinische revalidatie afdeling van Adelante, locatie Maastricht UMC+ binnen het team volwassenen en jongeren. Als psycholoog binnen de revalidatiedagbehandeling werk je intensief en interdisciplinair samen in een enthousiast team van fysiotherapeuten, ergotherapeuten en revalidatieartsen. Samen ben je verantwoordelijk voor de revalidatietrajecten van op locatie MUMC+.
Je zal patiënten gaan behandelen binnen de algemene revalidatie dagbehandeling (o.a. neurologie, orthopedie, multitrauma, orgaanaandoeningen) als ook op gebied van chronische pijn. Binnen de chronische pijn revalidatie worden patiënten behandeld die beperkt zijn in het functioneren door het langdurig ervaren van pijnklachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Exposure in Vivo, Graded Activity en ACT zijn behandelvormen die we toepassen in behandeling van chronische pijn. Als psycholoog heb je een belangrijke rol in de screeningsgesprekken ten behoeve van de indicatiestelling voor de revalidatiebehandeling, anderzijds ben je samen met de paramedicus verantwoordelijk voor het behandeltraject. In deze behandeltrajecten is er tijdens behandelsessies sprake van duo-behandeling, waarbij je patiënten altijd samen met een paramedicus ziet. In de behandeling ben jij verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van gedragsexperimenten, de patiënt inzicht geven in onderliggende in standhoudende mechanismen en het opstellen van terugvalpreventieplannen. Goede gesprekstechnieken, kennis van psychiatrische aandoeningen en inzicht in systemische factoren zijn hierbij van groot belang. Verder zal je uiteraard bijdragen aan de verdere professionalisering en innovatie van de revalidatiezorg. Concrete mogelijkheden wat betreft deelname aan wetenschappelijk onderzoek of het geven van cursussen op gebied van chronische pijn kunnen worden besproken in overleg met het Kenniscentrum Adelante/ Expertisecentrum Pijn en Revalidatie.

 

Wie zoeken wij?
Je bent een universitair geschoolde basispsycholoog of GZ-psycholoog en je hebt affiniteit met chronische pijn, cognitief gedragstherapeutische interventies en evidence based werken. Je hebt kennis van angst- en stemmingsproblematiek en herkent patronen passend bij diverse persoonlijkheidsproblematiek. Het werken met zowel volwassenen en/ of jongeren spreekt je aan. Je werkt graag samen in een team en het lijkt je geweldig om in (exposure) behandelingen uitdagingen met patiënten aan te gaan!     

 

Wat mag jij van ons verwachten?
-       Bij Adelante maak je echt het verschil in het leven van de cliënt.
-       Een aanstelling voor één jaar met uitzicht op vast.
-       Een salaris van minimaal € 3.389, - en maximaal € 5.801, - bruto per maand (FWG 60/65) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.
-       144 vakantie uren & 57 uur PLB per jaar bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.
-       Een eindejaarsuitkering van 8,33%, volgens CAO Ziekenhuizen.
-       Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen.
-       Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.
-       Voordelig sporten via BenVitaal.

 

Hebben wij jouw interesse gewekt?
Zorg dan dat wij jouw sollicitatie z.s.m. hebben ontvangen.
Solliciteer direct via de functieknop solliciteren onderaan deze pagina.

 

Nog vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Eelco Kappen, Clustermanager, via 06-20535233 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Demi van Tussenbroek, junior HR adviseur, je graag via 045 528 22 62 of WhatsApp 06-82580677.

 

Goed om te weten!
Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.

 

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.