MET ggz zoekt een

GZ Psycholoog MET focus, Midden en Zuid-Limburg

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Geleen Roermond Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Voor ons enthousiast en deskundig team MET Focus zoeken wij een GZ-Psycholoog.

MET focus is vindbaar door heel Limburg. Met Focus verzorgt behandelingen voor mensen met lichte tot matige psychische problemen. Naast deze basis ggz trajecten geven we tegenwoordig ook monodisciplinaire behandelingen.

Ben jij junior GZ-psycholoog? Je krijgt dé ruimte om je te ontwikkelen binnen MET ggz.

Ben jij senior GZ-psycholoog? Dan krijg je dé ruimte om coaching te geven en MET ggz helpen te innoveren.

We hebben binnen MET ggz diverse mogelijkheden zowel binnen MET focus als de specialistische ggz.Afhankelijk van je affiniteit is er de optie om te kiezen voor één zorgprogramma, echter verschillende collega's werken voor meerdere programma's. Ook voor jou kunnen we een passend jasje creëren, wij denken graag met je mee!

MET het team

We bieden zorg aan volwassenen van 18 tot 65 jaar. Zij worden gericht behandeld voor veelvoorkomende psychische problemen zoals depressie, angsten, trauma's, identiteitsstoornis, psychosomatische stoornis en burn-out. MET focus staat voor kortdurende, afgebakende en kwalitatief goede zorg, de autonomie van onze cliënt staat voorop.

We bieden individuele- en groepsbehandelingen en stemmen ons behandelaanbod af op onze cliënt, waarin we de keuze hebben voor; face to face contacten, online of beiden (blended behandeling).

Wat maakt het werken binnen MET focus nu zo leuk? Het is resultaat gericht en we gaan uit van positieve gezondheid. Verder zijn er korte lijnen met de huisarts en collega's uit de specialistische ggz van MET ggz. Bovendien werk je generalistisch, hetgeen je werk zo divers maakt.

Het team MET focus kent veel diversiteit zowel in junioren en senioren en een groot gevoel van binding tussen collega's. Professionaliteit en gezelligheid is belangrijk.

Wat houdt de functie in?

Als GZ-psycholoog is het jouw missie om cliënten te helpen hun psychische klachten te overwinnen. Met jouw vakkennis, ervaring en inlevingsvermogen weet jij de juiste diagnoses te stellen en zorg je voor een passende, effectieve behandeling. Van intake tot onderzoek, diagnose en behandeling, krijg je bij MET ggz de ruimte en vrijheid om naar eigen inzicht te handelen. Behalve over de inhoud van je vak denk je ook graag mee over hoe we ons als organisatie kunnen vernieuwen en verbeteren.

Ben jij de ambitieuze, gemotiveerde GZ-psycholoog die ons team komt versterken?
 • Je houdt intakegesprekken en stelt indicaties voor psychodiagnostisch onderzoek, behandeling en/of preventieve activiteiten;
 • Je voert het vastgestelde behandelplan uit via individuele of groepsgerichte behandelonderdelen;
 • Je voert de taken uit die horen bij jouw rol als regiebehandelaar;
 • Je draagt inhoudelijk en organisatorisch bij aan de beleidsmatige ontwikkeling van je vakgebied;
 • Je deelt je vakkennis via consultaties, werkbegeleiding, supervisie en kennis- en vakgroepen;
 • Je voert als regiebehandelaar intakegesprekken en superviseert de basispsycholoog in de uitvoering.
Wie jij bent
 • Je hebt een academische opleiding psychologie afgerond, aangevuld met een opleiding en BIG-registratie tot GZ-psycholoog
 • Je werkt zelfstandig, maar functioneert ook goed in teamverband;
 • Je bent een enthousiaste, ambitieuze en betrokken collega die graag meedenkt over nieuwe ggz-ontwikkelingen
 • Je weet hoe je zorgstandaarden ggz op maat kunt toepassen in de behandeling
MET ggz is er voor jou

We geven onze medewerkers graag de ruimte. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en bewegingsvrijheid om jouw expertise in te zetten en te handelen naar eigen inzicht.

Je krijgt dus:
 • Een zelfstandige functie waarin veel ruimte is voor eigen inbreng;
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen in het vak;
 • Een team van enthousiaste collega's;
Bovendien hebben we goede arbeidsvoorwaarden:
 • Onze arbeidsvoorwaarden en salarisschaal zijn conform CAO GGZ FWG 65
 • We betalen 8% vakantiegeld in mei én een 13e maand in december
 • Een ruime keuze aan Opleidingsmogelijkheden
 • Goede reiskostenvergoeding
 • Goede pensioenregeling
Wil jij onderdeel zijn van een deskundig team met oog voor elkaar? Binnen MET ggz gaan samenwerking en een hoge mate van professionaliteit hand in hand.

Maak kennis met MET ggz
MET ggz is een middelgrote organisatie in de geestelijke gezondheidszorg die in heel Limburg mensen met psychische klachten behandelt en begeleidt. Van basis ggz tot hoog specialistische zorg. Van lichte klachten tot crisiszorg. Samen doorlopen we het pad naar herstel. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning.

Bij ons draait alles om mensen. Natuurlijk zijn we er voor de mensen die behandeling en begeleiding nodig hebben. Maar we zijn er ook voor onze medewerkers. Collega's die MET ggz maken. Professionals met passie voor mens en psyche die het verschil maken in het leven van cliënten.

MET aandacht, MET vertrouwen, MET elkaar!

Meer informatie en solliciteren

Locatie: Roermond

Aantal uren: 24-36 uur

Contact solliciteren: Daphne van Hinsberg, Adviseur Werving & Selectie, werken@metggz.nl, 06-31644372

Contact functie inhoudelijk: Malou Schulte, Teamleider Bedrijfsvoering MET Focus, mschulte@metggz.nl, 0611861566

Binnen MET ggz dragen we gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor het creëren van een diverse en inclusieve werkplek. We proberen verandering en groei in elkaar te stimuleren en geloven dat succes een resultaat is dat voortkomt uit onze verschillen. MET ggz is MET trots een werkgever waar gelijke kansen