Mondriaan zoekt een

GZ psycholoog of Orthopedagoog Generalist voor het Traumacentrum Jeugd Limburg

Dienstverband

32 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Dienstverband: 32 uur per week
Soort dienstverband: Jaarcontract met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd
Kernfunctie: Gedragswetenschapper 2
Standplaats: Heerlen en Maastricht
Opleiding: GZ-Psycholoog of Orthopedagoog generalist (BIG geregistreerd)
Salaris: FWG 65 (min. €3.465,-- en max. €5.439,--) - CAO GGZ
Reageren voor: 16 december 2020
Werving: In- en externe werving (Bij gelijke geschiktheid wordt voorrang gegeven aan de interne kandidaat).

Past deze functie bij jou?
Het Traumacentrum Jeugd Limburg is een samenwerkingsverband tussen Mondriaan en XONAR. Wij bieden integrale ambulante, outreachende en online jeugdhulp (ondersteuning, begeleiding en psychiatrische behandeling) aan kinderen en jeugdigen tot 23 jaar en hun systeem. Het betreft jeugdigen die kort of langdurig zijn blootgesteld aan één of meerdere ingrijpende gebeurtenissen. Ook jeugdigen bij wie nog geen sprake is van een trauma gerelateerde diagnose, maar wel klachten ondervinden zijn bij ons aan het juiste adres. Voor jeugdigen die daarnaast ernstig belemmerd worden in hun ontwikkeling door een combinatie van opvoedings- of gezinsproblematiek, psychische problemen, leerproblemen of een verstandelijke beperking hebben wij een hoog specialistisch aanbod.

Het Traumacentrum Jeugd Limburg is een jong en innovatief initiatief dat volop in beweging is. We zijn een enthousiast en dynamisch team met een groot en divers hulpaanbod en genoeg ruimte om te ontwikkelen. Als traumacentrum willen we ons graag doorontwikkelen en daarom zoeken we naar meerdere collega's om ons team te versterken. Van jou verwachten wij een wezenlijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van ons behandelaanbod. Je houdt niet van een gespreid bedje en innoveert met lef en doorzettingsvermogen.

Jouw kwaliteiten
We zijn op zoek naar een BIG geregistreerde GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist met passie voor doelgroep kinderen en jeugdigen. Je hebt ervaring met en kennis van de behandeling van traumagerelateerde klachten. Naast hulpverlener ben je een bondgenoot die naast het kind en het gezin gaat staat. Je spreekt hun taal en ondersteunt hen om betekenis te geven aan het verleden en de klachten. Toekomstgericht ga je samen praktisch aan de slag. Dit doe je met veel begrip, toewijding, tact, geduld en empathisch vermogen. Je bent pro-actief en gericht op samenwerking, zowel binnen als buiten de organisatie.

Wat wij bieden
Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen. Salaris en rechtspositie zijn conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg.

Daarnaast bieden wij opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden, een ruime verlofregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen. Er is een actieve personeelsvereniging en ruimte om met het team activiteiten te ondernemen.

Mondriaan
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website .

Is je interesse gewekt?
Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Elke Brants, GZ-Psycholoog, telefoonnummer: 06 - 30 08 97 38, Denise Wijsen, psycholoog, telefoonnummer: 06 - 46 16 36 31, Ralf Jetten, RVE Manager, telefoonnummer: 06 - 14 64 00 34.

Heb je interesse, stuur dan een reactie via button.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.