Adelante zoekt een

GZ-psycholoog / Orthopedagoog-generalist

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

WO, HBO+

Standplaats

Hoensbroek

Werkvelden

Eerstelijnszorg, Ziekenhuizen, Overige

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.
Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

 

 

Wij zijn per direct op zoek naar een

 

GZ-psycholoog / Orthopedagoog-generalist
24 uur per week

 

Wat ga je doen?
Je start op onze locatie in Blerick. Je werkt in een uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng binnen een interdisciplinair team. Kinderen van 1;6 tot 18 jaar en hun ouders met vragen op gebied van spraak-taal en eventueel daarmee samenhangende moeilijkheden op het gebied van lezen en schrijven, mogelijk dyslexie en tevens kinderen vanaf 0 jaar met gehoorproblemen zijn jouw cliëntendoelgroep.

Je voert intakegesprekken met ouders en gaat hierbij hulpvraaggericht te werk. De hulpvragen betreffen spraak en taal en eventueel daarmee samenhangende moeilijkheden op het gebied van lezen en schrijven  en/of gehoor. Daarnaast verricht je psychologisch onderzoek bij kinderen/jongeren in de leeftijd van 1;6 tot 18 jaar, waaronder breed ontwikkelingsonderzoek met aandacht voor intelligentie, sociaal-emotioneel functioneren, gedrag en executieve functies. Tevens behoort het observeren van de (spel)ontwikkeling van jonge kinderen en de ouder-kind interactie tot je taken. Je beoordeelt resultaten, stelt handelingsgerichte adviezen op en bespreekt deze met ouders en verwijzers.

Uitgaande van lees- en/of spellingsproblemen waarbij er mogelijk sprake is van dyslexie, ben je binnen ons centrum als GZ-psycholoog/Orthopedagoog-generalist eindverantwoordelijk voor de diagnostiek naar lezen en spellen binnen de context van de totale ontwikkeling van het kind.

Coachen en ondersteunen van de behandelaren van kinderen en jeugdigen en hun systeem in de ZG-zorg (zintuiglijk gehandicapten) voor doven en slechthorenden behoort tot de taken.

Je voert bijbehorende administratieve werkzaamheden uit, waaronder het vastleggen van de voortgang in rapportages. Je onderhoudt in- en externe contacten met collega’s, verwijzers en verwijzende instanties en neemt deel aan themagerichte werkgroepen. Verder wordt als GZ-psycholoog van je verwacht dat je een concrete bijdrage levert aan het waarborgen van de (inhoudelijke) kwaliteit o.a. door stimuleren en implementeren van evidence based handelen, door werkbegeleiding en supervisie aan collega’s en door het meedenken in visie en beleidsontwikkeling.

 

Wie zoeken wij?
Je hebt een afgeronde opleiding GZ-psycholoog met BIG-registratie of een afgeronde opleiding Orthopedagoog-generalist met BIG-registratie. Je bent flexibel, empathisch en gericht op samenwerking binnen een interdisciplinair team. Daarnaast heb je affiniteit met spraak-, taal-, gehoor en leerontwikkeling (waaronder lezen en spellen) bij kinderen en jeugdigen en ben je bereid je hierin te verdiepen. Je hebt ervaring met diagnostiek en kortdurende begeleiding bij kinderen en jeugdigen in de leeftijd van 1;6 tot 18 jaar en hun (gezin)systeem. Tenslotte heb je zicht op de sociale kaart in de jeugdgezondheidszorg, jeugdhulpverlening en (speciaal) onderwijs.

 

Wat mag jij van ons verwachten?
-       Allereerst superfijne collega’s met hart voor de cliënt!
-       Een vaste aanstelling.
-       Een salaris van minimaal €3.850,- en maximaal €5.801,- (FWG 65) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.
-       144 vakantie uren & 57 uur PLB per jaar bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.
-       Een eindejaarsuitkering van 8,33%, volgens CAO Ziekenhuizen.
-       8,33% vakantiegeld, volgens CAO Ziekenhuizen.
-       Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Ziekenhuizen.
-       Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze eigen Adelante Academie.
-       Voordelig sporten via BenVitaal

 

Bied jij cliënten een luisterend oor?
Solliciteer direct via de functieknop solliciteren onderaan deze pagina.

 

Nog vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact op met Gemke Voncken, GZ-psycholoog, via 045 528 2960 of (g.voncken@adelante-zorggroep.nl) voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Zenja Ubags, Corporate Recruiter, je graag via 045 528 2734 of WhatsApp 06-17608869.

 

Goed om te weten!
Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure. Adelante streeft naar participatie van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.

 

 

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.