De Zorggroep zoekt een

(GZ)-Psycholoog Ouderenzorg

Dienstverband

Bespreekbaar

Opleidingsniveau

WO, HBO+

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Eerstelijnszorg, Overige, Ouderenzorg

Wat ga je doen?
Als GZ-Psycholoog in de ouderenzorg heb je aandacht voor de specifieke psychische, sociale en lichamelijke problemen van jouw cliënten. Je maakt onderdeel uit van het  expertise- en behandelcentrum (EBC) van De Zorggroep en bent werkzaam op verschillende locaties.

Je verricht (neuro-)psychologische diagnostiek. Je observeert, onderzoekt, diagnosticeert, begeleidt en behandelt intramurale cliënten met cognitieve functiestoornissen en/of psychische problematiek. Je neemt deel aan diverse vormen van multidisciplinaire overleggen. Je vervult een actieve rol in het adviseren en coachen van en het samenwerken met het multidisciplinaire team en de afdelingsteams. Je draagt bij aan het uitzetten van behandellijnen en geeft klinische lessen en andere vormen van onderwijs aan teams.Verder krijg je de kans om de nieuwe strategie en visie van De Zorggroep, gericht op positieve gezondheid en preventie, te vertalen naar het behandelaarsschap. Ook heb je als GZ-Psycholoog een rol in het kader regie-behandelaarsschap en de eerstelijn.

Hoe wij zorgen voor jou
Wij bieden voor twee nieuwe collega's een contract voor onbepaalde tijd, uren worden in overleg bepaald. Als GZ-psycholoog word je ingeschaald op basis van de cao VVT, FWG 65, met een salaris van maximaal € 5.584,67 bruto per maand bij een full time dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.
Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de cliënten van De Zorggroep is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:

· een eindejaarsuitkering van 7,4%
· vakantiegeld van 8%
· een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Wat maakt jou een geschikte GZ-psycholoog?
Met jouw affiniteit met de doelgroep, inlevingsvermogen en analytische vaardigheden zit het wel goed. Je hebt een afgeronde academische opleiding Psychologie (bij voorkeur psycho-gerontologie of neuropsychologie) of Master Mental Health en bent geregistreerd als GZ-psycholoog. Je krijgt energie van werken in een multidisciplinair team maar kunt ook prima de balans vinden met zelfstandig werken.

Voor externe kandidaten is bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Direct solliciteren of eerst meer informatie?
Voor aanvullende informatie over deze vacature kun je contact opnemen met onze recruiter Sharon Lubbers via sharon.lubbers@dezorggroep.nl  .

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.

De Zorggroep
Als een van de grootste zorginstellingen van Limburg heeft De Zorggroep een groot aantal kleinschalige zorglocaties, elk met zijn eigen karakter en specialisaties. Bij De Zorggroep staat de mens centraal en dat geldt ook voor de medewerkers. Wij bieden jou optimale ondersteuning bij je werk. Door de modernste systemen, methoden en technieken te gebruiken maar ook door je alle ruimte te bieden je verder te ontwikkelen en door te groeien in je beroep. Bij De Zorggroep is alles goed geregeld. Daar kun jij op vertrouwen,