De Zorggroep zoekt een

GZ-Psycholoog Ouderenzorg

Dienstverband

Bespreekbaar

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Overige, Ouderenzorg

Krijg je energie van denken in mogelijkheden en maak jij samen met De Zorggroep in deze functie de ambitie waar om hét regionale kenniscentrum binnen de ouderenzorg te worden?

Wat ga je doen?
De ouderenzorg was nog nooit zo dynamisch als nu en jij ziet dit als een mooie uitdaging! Als GZ-psycholoog ga je o.a. aan de slag op specialistische afdelingen, zoals PG+, revalidatiezorg, gerontopsychiatrie, jonge mensen met dementie en NAH. Er ligt een rol voor je klaar in de toepassing van de nieuwe Wet Zorg en Dwang binnen De Zorggroep. Ambitie om WZD-functionaris te worden? Daar is zeker ruimte voor! Je houdt je bezig met de (psycho)diagnostiek en indicatiestellingen rondom vraagstukken van onze cliënten. Je observeert, onderzoekt, diagnosticeert en behandelt intramurale cliënten met complexe cognitieve functiestoornissen en/of psychiatrische problematiek. Je werkt multidisciplinair samen en deelt jouw adviezen met afdelingsteams. De focus van De Zorggroep ligt op drie belangrijke thema’s: positieve gezondheid, verbinding met vitale gemeenschappen en welzijn.

Pionieren op het gebied van positieve gezondheid binnen de ouderenzorg? Daar krijg jij energie van! Je gaat de rol van regiebehandelaar voor GZ-psychologen binnen De Zorggroep mee ontwikkelen en helpt met het verder vormgeven van het werken als GZ-psycholoog in de eerste lijn. Ook lever je een bijdrage aan het uitzetten van behandellijnen, geef je klinische lessen (en andere vormen van onderwijs aan teams) en krijg je de kans GZ-psychologen in opleiding te begeleiden of te superviseren. Hoe mooi is het om je kennis te kunnen delen?

De Zorggroep heeft connecties met het Vincent van Gogh Instituut, UKON Nijmegen, het landelijk platform voor jonge mensen met dementie en maakt deel uit van het Consortium Vincent van Gogh e.a. en is voornemens om een centrale rol te hebben in het Integrale Expertisecentrum Psychogeriatrie (IEP/DEC). Met jouw werk maak je impact en dat begrijp je. Je kunt er écht zijn voor mensen, hebt een maatschappelijke rol en met jouw passie voor het vak ben je een fijne collega!

Hoe wij zorgen voor jou
Je komt binnen De Zorggroep terecht in een vakgroep van master- en GZ-psychologen. Hun inzet is verdeeld over de regio’s. Organisatorisch valt de vakgroep onder het Expertise- en behandelcentrum (EBC) van De Zorggroep en je werkt altijd in een multidisciplinaire setting op de locaties. Het EBC is samen met de geriatrische revalidatiezorg (GRZ) een zelfstandig organisatieonderdeel met de ambitie om hét kenniscentrum van de regio te worden.

Wij bieden je direct een contract voor onbepaalde tijd. Het exacte aantal uren wordt in onderling overleg bepaald. Als GZ-Psycholoog word je ingeschaald op basis van de cao VVT in FWG 65 (maximaal €5.584,67 bruto per maand op basis van 36 uur per week).

Daarnaast kent De Zorggroep een mooi pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:
- bijscholing- en opleidingsmogelijkheden;
- collectieve (zorg)verzekeringen en volledige vergoeding van lidmaatschap bij een beroepsvereniging;
- een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het “weg-na-het-werk”-programma;
- toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven;
- ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal.

Wie jij bent
Een GZ-Psycholoog met passie voor het vak. Je vindt het leuk om te pionieren en krijgt energie van het delen van jouw kennis. Met jouw expertise ben je van grote betekenis in de ouderenzorg en je kunt de balans vinden tussen zelfstandig en in een multidisciplinair team werken. Je leert graag van je collega’s! Het leveren van individueel maatwerk vind je belangrijk, je kijkt graag naar wat er nog wél kan. Waar nodig neem jij het initiatief en ben je een echte doorzetter. Je houdt wel van een uitdaging en bent sterk in zowel schriftelijke als mondelinge communicatievaardigheden. Daarnaast stel je je flexibel op en ben je vooral een leuke collega!

Verder belangrijk:
- je bent een ervaren en geregistreerd GZ-psycholoog
- affiniteit met en/of ervaring in het werken met ouderen;
- voor externe kandidaten is een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) vereist.

Enthousiast geworden?
Dan leren we je graag kennen! Solliciteer direct via de “solliciteren-knop” en we bezorgen je zo snel mogelijk een terugkoppeling. Heb je eerst nog een aantal vragen over werken als GZ-Psycholoog binnen De Zorggroep? Neem dan contact op met onze recruiter, Sharon Lubbers via sharon.lubbers@dezorggroep.nl .

Aan de slag als Master-Psycholoog of Klinisch Psycholoog? Ook dat is mogelijk.

Over De Zorggroep
Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt.