MET ggz zoekt een

GZ-Psycholoog / Psychotherapeut

Dienstverband

24 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Ben jij de ambitieuze en bevlogen GZ-Psycholoog / Psychotherapeut die wij zoeken? Met jouw vakkennis, ervaring en inlevingsvermogen weet jij de juiste diagnoses te stellen en zorg je voor een passende, effectieve behandeling. Daarbij gaat het om cliënten met (complexe) stemmingsproblematiek. Jij stelt de indicaties voor diagnostiek en past specialistische en intensieve psychotherapeutische behandelingen toe. Binnen een multidisciplinair team ben jij de regiebehandelaar die de integraliteit en kwaliteit van het gehele zorgproces bewaakt. Bovendien ben jij hét vertrouwde aanspreekpunt voor de cliënt, zijn of haar naasten en je collega’s.

Team Venlo:
Locatie Venlo is een klein enthousiast team, dat bestaat uit een multidisciplinaire samenstelling, die op zoek is naar iemand die een bijdrage wil leveren aan zowel het uitbouwen van ons team als het waarborgen van de zorg continuïteit van onze cliënten. Daarbij zijn wij nieuwsgierig naar jouw creatieve ideeën en expertise op het gebied van jouw ervaring en specialisme.

Wie wij zijn
Op eigen kracht komen mensen meestal al een heel eind. Dit geldt ook voor mensen met psychische kwetsbaarheid, maar soms zijn er te weinig mogelijkheden om ontstane problemen zelfstandig op te lossen. Dan is MET ggz er. Onze zorgprofessionals behandelen en begeleiden op maat, passend bij de zorg- en ondersteuningsbehoefte van de cliënt. MET ggz heeft het complete zorgaanbod in huis: een naadloze keten van behandeling en begeleiding voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Alles wat we doen, is erop gericht om mensen zoveel mogelijk te laten herstellen in de eigen (woon)omgeving.

Samen met de cliënt, hun naasten, onze ketenpartners en stakeholders werken onze betrokken collega’s aan de kortste lijn naar herstel. Bij MET ggz leren we van onze ervaringen. Durven we kritisch te zijn. Dingen anders te doen. Én beter. MET aandacht, MET vertrouwen, MET elkaar en wie weet, samen MET jou!

Wat je gaat doen

 • Je houdt intakegesprekken en stelt indicaties voor (psycho)diagnostisch onderzoek en/of behandeling;
 • Je verricht (psycho)diagnostisch onderzoek en brengt daarvan verslag uit;
 • Je voert het vastgestelde behandelplan uit via individuele, systeemgerichte of groepsgerichte psychotherapeutische behandelonderdelen;
 • Je legt contact met en onderhoudt het netwerk en/of het systeem van jouw cliënt;
 • Je draagt inhoudelijk en organisatorisch bij aan de beleidsmatige ontwikkeling van je vakgebied;
 • Je deelt je vakkennis via consultaties, werkbegeleiding en supervisie met onder andere
  GZ-psychologen en psychotherapeuten in opleiding.

Wie jij bent

 • Je bent een enthousiaste, bevlogen collega die graag meedenkt over nieuwe ggz-ontwikkelingen;
 • Je hebt een academische achtergrond als psycholoog, aangevuld met een opleiding en registratie tot GZ-psycholoog / psychotherapeut;
 • Je hebt ervaring met het geven van CGT en/of IPT en je bent bij voorkeur geregistreerd als gedragstherapeut bij VGcT;
 • Je hebt affiniteit en ervaring met cliënten met stemmingsstoornissen;
 • Je hebt affiniteit met zorgspecialismen depressie, somatiek en Psyche.
 • Je hebt ervaring met zorgprogramma’s en samenwerken in een multidisciplinair team;
 • Je werkt zeer zelfstandig en bent flexibel.

Wat wij jou bieden
Een uitdagende baan in een dynamische, financieel solide organisatie met korte lijnen, brede samenwerkingsrelaties en een groot netwerk. We bieden veel ruimte voor vernieuwing en verdere specialisatie in je vak door bij- en nascholing. De functie is ingedeeld in functiegroep FWG 65/70 van de cao ggz (maximaal € 6.564,- bruto per maand bij een volledig dienstverband). Het betreft een aanstelling voor onbepaalde tijd. 

Solliciteren
Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan zien we jouw cv en sollicitatiebrief graag tegemoet! Solliciteer via onderstaande button.

Meer weten?
Wil je graag eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Michiel van de Goor Teamcoördinator & GZ-Psycholoog T: 06 -22 51 79 01 E: mvandegoor@metggz.nl 

Deze vacature wordt zowel intern als extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.