MET ggz zoekt een

GZ-Psycholoog/Psychotherapeut, Team Psychotrauma

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO+

Standplaats

Geleen Roermond

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Wil jij als GZ- Psycholoog/Psychotherapeut binnen het team Psychotrauma cliënten behandelen met een (complexe) posttraumatische stressstoornis? En daarbij jouw vakkennis, je ervaring en je inlevingsvermogen inzetten om de juiste diagnose te stellen en mede zorg te dragen voor een passende, effectieve behandeling?

Heb je een kritische blik, denk je ook graag mee over de inhoud van je vak en over hoe we ons als MET ggz kunnen vernieuwen en verbeteren? Wil je graag leren van je collega’s, maar breng je ons ook graag jouw inzichten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

MET het team
Team Psychotrauma is een klein, gedreven en toegankelijk multidisciplinair team met korte lijnen. Wij staan voor goede zorg voor onze cliënten en zijn dan ook volop in ontwikkeling om ons behandelaanbod voor cliënten met (complexe) PTSS en andere trauma gerelateerde stoornissen te verstevigen en te verdiepen. Binnen dit team zijn er volop mogelijkheden om jouw vakkennis, jouw ervaring en je inlevingsvermogen te benutten en te verdiepen.

We nodigen je graag uit om mee te werken aan het verder uitbouwen van het team, we leren tenslotte graag van elkaar!

Wat houdt de functie in?
Je voert allereerst de taken uit die horen bij jouw rol als Regiebehandelaar, waarbij je ook letterlijk de regie hebt.
 • Je houdt intakegesprekken en stelt indicaties voor psychodiagnostisch onderzoek en/ of behandeling. Je zult in je rol als regiebehandelaar ook een basispsycholoog of PIOG superviseren in de uitvoering van de intake;
 • Je zorgt voor en ondersteunt de uitvoering van het vastgestelde behandelplan, onder meer via individuele, systeemgerichte of groepsgerichte behandelonderdelen;
 • Je legt contact met en onderhoudt het netwerk en/of het systeem van jouw cliënt;
 • Je draagt inhoudelijk en organisatorisch bij aan de beleidsmatige ontwikkeling van je vakgebied en deelt je deelt je vakkennis via consultaties, werkbegeleiding, supervisie en kennis- en vakgroepen.

Wie ben jij?
Jouw collega’s omschrijven jou als die enthousiaste, bevlogen GZ-Psycholoog/Psychotherapeut in het team. Je bent een echte teamspeler en werkt graag samen binnen zowel het eigen regioteam als in de zorgketen. Behalve een fijne collega om mee samen te werken ben je echter ook zeer goed in staat om zelfstandig te handelen.

Naast je werkzaamheden als GZ-Psycholoog/Psychotherapeut neem je de rol van Regiebehandelaar dan ook maar wat graag op je. Samen met je collega’s binnen team Psychotrauma zet je je in om de beste zorg te bieden aan de cliënten binnen MET ggz.

Je hebt als GZ-psycholoog/Psychotherapeut humor, relativeringsvermogen en bent initiatiefrijk. Daarnaast is flexibiliteit jou niet vreemd, je kunt dus snel schakelen en aanpassen aan een verander(en)de situatie. Als collega ben je enthousiast, bevlogen, mag je zeker ambitieus zijn en denk je graag mee over de nieuwe GGZ-ontwikkelingen.
 • Je hebt een academische opleiding Psychologie afgerond, aangevuld met een opleiding en BIG-registratie tot GZ-Psycholoog/ Psychotherapeut;
 • Het is absoluut een pré (maar zeker niet noodzakelijk) als je enige senioriteit meebrengt;
 • Een erkende EMDR-basis en vervolgopleiding en/of scholing in een andere evidence-based verwerkingsgerichte behandeling zoals NET, IE of imaginaire rescripting is een absolute pré. Heb je dit nog niet in huis, dan ben je bereid daarin scholing te volgen;
 • Je hebt kennis van stabilisatie technieken die je kunt inzetten voorafgaand aan of tijdens de behandeling;
 • Kennis van dissociatieve stoornissen en de behandeling daarvan is niet noodzakelijk maar zeker een pré.

MET ggz is er voor jou
Wij geven onze medewerkers graag de ruimte. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en bewegingsvrijheid om jouw expertise in te zetten en te handelen naar eigen inzicht.

Je krijgt dus:
 • Een zelfstandige functie waarin veel ruimte is voor eigen inbreng;
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen in het vak;
 • Een team van enthousiaste collega’s;
 • Veel ruimte om je werkweek zelf in te delen;

Bovendien hebben we goede arbeidsvoorwaarden:
 • Onze arbeidsvoorwaarden en salarisschaal zijn conform CAO GGZ, GZ-Psycholoog (FWG 65) en Psychotherapeut (FWG 70);
 • 13e maand;
 • Goede reiskostenvergoeding;
 • Goede pensioenregeling.

Tenslotte bieden wij diverse mogelijkheden om je persoonlijk te blijven ontwikkelen en spelen we bovendien graag een rol in de vitaliteit van onze medewerkers door middel van:
 • Een ruime keuze aan opleidingsmogelijkheden;
 • Een budget om in te zetten voor de werk- privé balans;
 • Een fietsregeling waarmee je fiscaal voordelig een (elektrische) fiets kunt kopen;
 • Heb je de mogelijkheid een PC, laptop of iPad met fiscaal voordeel aan te kopen;
 • En kun je sporten tegen een gereduceerd tarief.

Wil jij onderdeel zijn van een deskundig team met oog voor elkaar? Binnen MET ggz gaan samenwerking en een hoge mate van professionaliteit hand in hand.

Maak kennis met MET ggz
MET ggz is een middelgrote organisatie in de geestelijke gezondheidszorg die in heel Limburg mensen met psychische klachten behandelt en begeleidt. Van basis ggz tot hoog specialistische zorg. Van lichte klachten tot crisiszorg. Samen doorlopen we het pad naar herstel. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning.

Bij ons draait alles om mensen. Natuurlijk zijn we er voor de mensen die behandeling en begeleiding nodig hebben. Maar we zijn er ook voor onze medewerkers. Collega’s die MET ggz, MET ggz maken. Professionals met passie voor mens en psyche die het verschil maken in het leven van cliënten.

MET aandacht, MET vertrouwen, MET elkaar!

Meer informatie en solliciteren
Locatie: Roermond

Aantal uren: 24- 36 uur
Heb je informatie over de vacature of wil vrijblijvend een kop koffiedrinken of eens meelopen?

Contact solliciteren: Daphne van Hinsberg, Adviseur Werving & Selectie, werken@metggz.nl, 06-31644372.

Contact functie inhoudelijk: Kelly Schaekens, Teamleider Bedrijfsvoering PsyQ Roermond, kschaekens@metggz.nl 06-25645158

Binnen MET ggz dragen we gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor het creëren van een diverse en inclusieve werkplek. We proberen verandering en groei in elkaar te stimuleren en geloven dat succes een resultaat is dat voortkomt uit onze verschillen. MET ggz is MET trots een werkgever waar gelijke kansen geboden worden aan iedereen.