Mondriaan zoekt een

GZ-psycholoog PsyQ Persoonlijkheidsstoornissen

Dienstverband

36 uur

Opleidingsniveau

HBO+

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Draai jij graag mee in een betrokken en open team?

Dienstverband: 36 uur per week
Soort dienstverband: Voor de duur van een jaar (indien mogelijk verlenging)
Kernfunctie: Gedragswetenschapper 2
Standplaats: Maastricht
Opleiding: GZ-psycholoog
Salaris: FWG 65 - CAO GGZ (min. € 3.266,-- en max. € 5.126,--)
Werving: In- en externe werving


Past deze functie bij jou?

Zoek jij uitdaging en betekenis, verdieping en ontwikkeling binnen je vak? Houd je daarnaast van een collegiale werksfeer waarin medewerkers op elkaar kunnen bouwen? Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Jij bent een enthousiaste GZ-psycholoog die zich graag samen met ons wil inzetten voor het bieden van kwaliteitsvolle zorg. Je hebt grote affiniteit en liefst ervaring met onze doelgroep. Je taken bestaan uit het verrichten van intakes, diagnostiek, indicatiestelling en behandeling binnen het behandelprogramma. Je werkt zelfstandig als regiebehandelaar, neemt verantwoordelijkheid, maar maakt tegelijkertijd deel uit van een multidisciplinair team met deskundige collega’s waarmee jij graag samenwerkt. Je hebt een patiëntgerichte houding en ziet uitdagingen in de ontwikkelingen die zich momenteel afspelen in het werkveld. Tenslotte beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

PsyQ, is een samenwerkingsverband van een viertal GGZ organisaties: Parnassia Groep, Lentis, MET-GGZ en Mondriaan. Het zorgaanbod van PsyQ wordt landelijk (meer dan 30 vestigingen) aangeboden. Binnen Mondriaan bieden wij op de locaties Heerlen en Maastricht specialistische behandeling voor de 10 meest voorkomende psychische aandoeningen volgens de laatste inzichten en richtlijnen.
Met het behandelprogramma Persoonlijkheidsstoornissen onderscheiden en positioneren wij ons binnen de regio. Het is hoogwaardig van kwaliteit en heeft als fundament zowel de multidisciplinaire richtlijn voor Persoonlijkheidsstoornissen (Trimbos, 2008) alsook de Geïntegreerde Richtlijnbehandeling. De medewerkers binnen het behandelprogramma hebben een actieve rol als het gaat om het verder operationaliseren en implementeren van onze missie en visie. Een prettig werkklimaat is hierbij belangrijk en daar wordt samen met enthousiaste medewerkers vorm aan gegeven. We hechten veel waarde aan transparantie van beleid, openheid en betrokkenheid binnen het team en we stimuleren creatieve verbeterideeën.

We streven naar een goede verbinding met de Nieuwe GGZ. Affiniteit met de nieuwe GGZ en de specialistische behandeling (zowel in de wijk als centraal) is dan ook belangrijk. Daarom heb je de mogelijkheid deze functie uit te voeren op beide plekken.

Wat wij bieden

Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er volop ruimte voor professionele ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen. Salaris en rechtspositie zijn conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg.
Daarnaast bieden wij opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden, een ruime verlofregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen.

Mondriaan

De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website.

Is je interesse gewekt?
Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Maarten Vanwingh, manager Bedrijfsvoering, bereikbaar op het nummer: 06-13033268 en/of Joey Bier, manager Zorg, bereikbaar op het nummer: 06-43555995.

Heb je interesse, stuur dan zo spoedig mogelijk je reactie via de button:
“direct solliciteren”

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Daarnaast kunnen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.