Adelante zoekt een

GZ-Psycholoog - Team hersenletsel

Dienstverband

24-36 uur per week

Opleidingsniveau

WO, HBO+

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Ziekenhuizen, Overige

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.
Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

 

Wij zijn voor team hersenletsel op zoek naar een gedreven

 

GZ-Psycholoog
24-36 uur per week (aantal uren bespreekbaar)

 

Werken bij Adelante is niet alledaags en in één zin te omschrijven: haal het beste uit jezelf en je cliënten. Ons werk heeft te maken met doorgaan, niet opgeven. Onze cliënten hebben beperkingen met alle gevolgen van dien. Wij zien de beperkingen en helpen focussen op de mogelijkheden. Door interdisciplinaire samenwerking enerzijds en ieder professionele zelfstandigheid anderzijds, helpen wij onze cliënten vooruit. Jouw talenten, kennis en vaardigheden kun je inzetten in een inspirerende werkomgeving, die ruimte biedt aan creativiteit en waarin aandacht is voor de verdere professionele ontwikkeling. 

 

Wie zoeken wij?
Je bent een BIG-geregistreerde GZ-Psycholoog. Je hebt ervaring en affiniteit met neuropsychologische diagnostiek en behandelingis vereist voor de werkzaamheden binnen het team “hersenletsel”.
Kennis van en/of ervaring in traumapsychologie en EMDR is een pré. Je werkt graag in teamverband en met andere disciplines. Je bent in staat het gehele proces vanuit een helicopterview te volgen en je aan te passen in een veranderende omgeving. Daarnaast ben je bereid diagnose overstijgend te werken, aangezien we als psychologen ook bij vraag werkzaamheden verrichten in andere teams.  Hierbij kan je je kennis en kunde inzetten voor andere somatische aandoeningen. Hierbij kan gedacht worden, afhankelijk van je eigen voorkeur en ervaring, aan andere teams zoals bijvoorbeeld cardiologie, chronische pijn en dwarslaesie.
Heb je de ambitie je te bekwamen in wetenschappelijk onderzoek, dan zijn er mogelijkheden in samenwerking met het Adelante eigen Kenniscentrum. Het team “hersenletsel” zet zich actief in op het gebied van onderzoek, innovatie, scholing en beleid en hier liggen ook werkzaamheden voor de psycholoog.


Wat ga je doen?
Je start in het genoemde multidisciplinair cluster in Hoensbroek. Je voert intakegesprekken, diagnosticeert en behandelt cliënten aan de hand van het opgestelde behandelplan om zo de geestelijke gezondheid, het sociaal welbevinden en de autonomie te bevorderen. Je verricht werkzaamheden voor zowel de poliklinische als de klinische medische specialistische revalidatie waaronder onze unieke gedragsunit. Je interpreteert de onderzoeksresultaten en licht deze toe in gesprekken met cliënten, betrokken teamleden en verwijzers. Je evalueert de plannen systematisch en stelt deze waar nodig bij, verwerkt dit in (team)rapportages en verricht bijbehorende administratieve werkzaamheden. Je behandelt cliënten zowel individueel als in groepen.
Je werkt daarbij vanuit een biopsychosociaal denkkader en met onder andere de volgende behandelmethoden: Cognitieve gedragstherapie, Acceptance en Commitment Therapie (ACT), Oplossingsgerichte Therapie, EMDR, positieve gezondheid en groepsdynamica.
Mocht je nog iets missen in je gereedschapskist of je verder willen ontwikkelen, dan is er budget om hier door scholing invulling aan te geven.
In het kader van opleiding geef je werkbegeleiding en supervisie aan GZ-psychologen in opleiding en basispsychologen.

 

Wat mag jij van ons verwachten?
-       Allereerst super collega’s met hart voor de revalidant!
-       Een aanstelling voor onbepaalde tijd.
-       Een salaris van minimaal €3.850, - en maximaal €5.801, - bruto per maand (FWG 65) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.
-       144 vakantie uren & 57 uur PLB per jaar bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.
-       Een eindejaarsuitkering van 8,33%, volgens CAO Ziekenhuizen.
-       Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen.
-       Voordelig sporten via BenVitaal.
-       Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.

 

Sta jij open voor nieuwe dingen en haal je graag voldoening uit je werk?
Zorg dan dat wij jouw sollicitatie z.s.m. ontvangen. 
Solliciteer direct via de functieknop solliciteren onderaan deze pagina.

 

Nog vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact op met Sjanie van Holten, clustermanager, via 045 528 30 62 of Jolanda Frusch, GZ-psycholoog, via 045 528 23 76. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Recruitment, je graag via 045 528 20 32.

 

Goed om te weten!
Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.