Lionarons GGZ zoekt een

GZ-psycholoog/teamleider online behandeling

Dienstverband

28-36

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Lionarons GGZ is een dynamische organisatie voor ambulante geestelijke gezondheidszorg, die hulpverlening biedt aan mensen van alle leeftijden met psychische problemen. In de verschillende regio’s in Limburg bouwen wij samen met onze ketenpartners aan kwaliteitszorg voor onze cliënten. Lionarons GGZ is HKZ-gecertificeerd en is gericht op zorginnovatie in de brede zin.

In verband met uitbreiding van ons online behandelteam in de regio Heerlen zijn wij op zoek naar een GZ-psycholoog/teamleider.

Profiel

Je bent een BIG-geregistreerde GZ-psycholoog met ruime ervaring in onderzoek en (protocollaire) behandeling van volwassenen. Je hebt een klantgerichte instelling, je bent een teamplayer en weet hoe je je collega’s kunt stimuleren en het beste uit mensen kunt halen. Je wilt samen met ons werken aan verdere professionalisering en het verhogen van de kwaliteit van de door ons geboden zorg. Ons zorgaanbod is breed en divers, behandelaren hebben bij ons ruime mogelijkheden voor individuele verdieping en specialisatie. Ons eHealth-zorgaanbod breiden we momenteel uit met online begeleide behandelingen en blended vormgegeven zorglijnen. Je neemt deel aan het multidisciplinair overleg, dat via beeldbellen plaatsvindt. Het hebben van bekwaamheid m.b.t. (online) traumabehandeling, waaronder EMDR is een pré. Bovenal zoeken we een teamleider die het online behandelaanbod verder mee vorm geeft en het behandelteam begeleidt in dit proces. We maken gebruik van bestaande eHealth-modules, (digitale) screeningsvragenlijsten en online interventies. De functie wordt uitgeoefend aan de hand van bestaande richtlijnen en protocollen, maar gezien de diversiteit van ons zorgaanbod, ook aan de hand van eigen inzichten. Verder dien je te beschikken over uitgebreide en in de persoon verankerde sociale vaardigheden, zoals empathie, geduld, vermogen tot motiveren en stimuleren tot verandering. Het geven van consultatie aan eerstelijns professionals zoals huisartsen of POH-GGZ behoort tot je taken.

Aanbod

Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor 28 tot 36 uur per week in een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een dynamische organisatie die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Binnen Lionarons GGZ heerst een collegiale sfeer met ruimte voor eigen inbreng en verdere professionele ontwikkeling.

Op de functie is de CAO GGZ van toepassing.

De voordelen van werken bij Lionarons GGZ:

 • Lionarons GGZ is opgericht als familiebedrijf. Dat familiegevoel is binnen onze organisatie nog steeds goed voelbaar. Neem daarvoor eens een kijkje op onze website en lees wat onze medewerkers hierover vertellen.
 • Onze medewerkers zijn loyaal naar elkaar en naar onze cliënten. We doen wat we zeggen.
 • Je wordt goed ingewerkt en in je werk begeleid.
 • Je krijgt een vast contract.
 • Mogelijkheden tot (incompany) trainingen, cursussen en opleidingen.
 • Er zijn ruime mogelijkheden om je te ontwikkelen in je vak.
 • Je krijgt een eigen kamer en kunt je werkdagen flexibel indelen. Er zijn mogelijkheden om vanuit thuis te werken.
 • Er zijn gezamenlijke lunchmomenten.
 • Je kunt gebruik maken van de WKR-regeling.
 • Tweewekelijks kun je intekenen voor stoelmassages op onze locatie in Heerlen.
 • Er is ruimte voor informeel en gezellig contact met collega's.

VOG

Vanwege de veiligheid en bescherming van cliënten en medewerkers wordt bij indiensttreding om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd.

Solliciteren

Ben je enthousiast gemaakt voor deze veelzijdige en uitdagende functie en voldoe je aan het profiel? Stuur je CV en motivatie dan per mail naar Joppe Maessen, medewerker P&O, j.maessen@lionarons-ggz.nl

Een keer vrijblijvend kennismaken of meelopen met onze behandelaren behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op onze website.

Op sollicitaties bij Lionarons GGZ is de privacyverklaring van Lionarons GGZ van toepassing. Deze privacyverklaring is te vinden op de website van Lionarons GGZ of schriftelijk in te zien bij de functionaris voor gegevensbescherming van Lionarons GGZ.