MET ggz zoekt een

GZ-psycholoog, Volwassenzorg Venlo

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Ben jij die ervaren GZ-psycholoog met affiniteit en ervaring binnen de Volwassenzorg?

Zowel Bggz als Sggz met affiniteit met ADHD of een andere persoonlijkheidsstoornis?

Het leuke aan werken binnen team Volwassenzorg is de afwisseling; van individuele behandeling tot groepsbehandeling, van basis tot specialistische ggz.

Het zorgcluster Kind & Jeugd bestaat uit drie teams: twee K&J teams in Weert en Roermond en een regioteam (K&J én Volwassenen) in Venlo.

Onze regio team zijn ervaren deskundigen met oog voor elkaar. Het samen draaien van de zorg staat bij hen hoog in het vaandel. Je komt dus echt terecht in een hechte, warme club mensen met een hoge mate van professionaliteit.

Kom jij ons zorgcluster Kind & Jeugd/Volwassenzorg versterken?

MET het team Volwassenzorg
Team Volwassenzorg is een vrij klein en hecht team waar open communicatie belangrijk is. Ondanks de individualistische aanpak is er toch veel samenwerking. Het leuke aan werken binnen dit team is de afwisseling; van individuele behandeling tot groepsbehandeling, van basis tot specialistische ggz.

Het zorgcluster Kind & Jeugd/Volwassenen is een stabiel, collegiaal en gezellig behandelteam dat gebalanceerd is opgebouwd uit verschillende disciplines waaronder Klinisch psychologen, GZ-Psychologen, Psychotherapeuten, Basispsychologen, Systeemtherapeuten, Verpleegkundigen en een Rehabilitatiemedewerker. Wij bieden zowel Specialistische zorg als behandeling binnen de Basis GGZ voor Kinderen, Jongeren en (in Venlo) ook Volwassenen.

Als team zoeken we de verbinding met elkaar, delen we expertise en staan open voor elkaars visies. De Psychologen binnen MET ggz zijn ervaren deskundigen met oog voor elkaar. Het samendraaien van de zorg staat bij ons hoog in het vaandel. Zo wordt complexe casuïstiek gezamenlijk besproken in het Psychiateroverleg. Je komt dus terecht in een hechte, warme club van mensen met een zeer hoge mate van professionaliteit. Op deze wijze waarborgen wij zowel de zorgcontinuïteit als de zorgkwaliteit en daardoor behalen we samen mooie resultaten.

Wat houdt de functie in?
Als GZ-psycholoog is het jouw missie om cliënten te helpen hun psychische klachten te overwinnen. Met jouw vakkennis, ervaring en inlevingsvermogen weet jij de juiste diagnoses te stellen en zorg je voor een passende, effectieve behandeling. Van intake tot onderzoek, diagnose en behandeling, krijg je bij MET ggz de ruimte en vrijheid om naar eigen inzicht te handelen. Behalve over de inhoud van je vak denk je ook graag mee over hoe we ons als organisatie kunnen vernieuwen en verbeteren.
 • Je houdt intakegesprekken en stelt indicaties voor psychodiagnostisch onderzoek, behandeling en/of preventieve activiteiten;
 • Je voert het vastgestelde behandelplan uit via individuele of groepsgerichte behandelonderdelen;
 • Je voert de taken uit die horen bij jouw rol als Regiebehandelaar;
 • Je draagt inhoudelijk en organisatorisch bij aan de beleidsmatige ontwikkeling van je vakgebied;
 • Je deelt je vakkennis via consultaties, werkbegeleiding, supervisie en kennis- en vakgroepen;
 • Je voert als Regiebehandelaar intakegesprekken en superviseert de basispsycholoog in de uitvoering.

Wie ben jij?
 • Je bent een enthousiaste, bevlogen GZ-Psycholoog die affiniteit en ervaring heeft met de doelgroep Volwassenzorg;
 • Je bent in het bezit van een afgerond academische opleiding Psychologie
 • Aangevuld met een opleiding en geldige BIG-registratie tot GZ-Psycholoog;
 • Je weet hoe je kwaliteitsstandaarden ggz (de algemene aanbevelingen voor het voorkomen, herkennen, diagnosticeren en behandelen van psychische klachten en stoornissen) op maat kunt toepassen waardoor je in staat bent gedegen zorg te bieden
 • Je bent een teamspeler die uitstekend kan samenwerken in een team en in een zorgketen;
 • Je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit;

MET ggz is er voor jou
Wij geven onze medewerkers graag de ruimte. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en bewegingsvrijheid om jouw expertise in te zetten en te handelen naar eigen inzicht.

Je krijgt dus:
 • Een zelfstandige functie waarin veel ruimte is voor eigen inbreng;
 • Uitgebreid pakket aan opleidingsmogelijkheden, zodat we samen zorgen dat je nog beter wordt in je vak
 • De optimale invulling van je werkweek
 • De vrijheid om nieuwe ontwikkelingen en/of mogelijke verbeteringen aan te geven
 • Een team van enthousiaste collega’s

Binnen MET ggz vinden we werk-privé balans erg belangrijk, bovendien hebben we goede arbeidsvoorwaarden:
 • Zo hebben we zowel parttime als fulltime mogelijkheden
 • We hebben goede arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ, FWG 65
 • Daarnaast hebben we een goede reiskostenvergoeding
 • En een zeer goede pensioenregeling

Tenslotte bieden wij diverse mogelijkheden om je persoonlijk te blijven ontwikkelen en spelen we bovendien graag een rol in de vitaliteit van onze medewerkers door middel van:
 • Een ruime keuze aan opleidingsmogelijkheden
 • Een fietsregeling waarmee je fiscaal voordelig een (elektrische) fiets kunt kopen
 • Heb je de mogelijkheid een PC, laptop of iPad met fiscaal voordeel aan te kopen
 • En kun je sporten tegen een gereduceerd tarief

Maak kennis met MET ggz
MET ggz is een middelgrote organisatie in de geestelijke gezondheidszorg die in heel Limburg mensen met psychische klachten behandelt en begeleidt. Van basis ggz tot hoog specialistische zorg. Van lichte klachten tot crisiszorg. Samen doorlopen we het pad naar herstel. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning.

Bij ons draait alles om mensen. Natuurlijk zijn we er voor de mensen die behandeling en begeleiding nodig hebben. Maar we zijn er ook voor onze medewerkers. Collega’s die MET ggz, MET ggz maken. Professionals met passie voor mens en psyche die het verschil maken in het leven van cliënten.

MET aandacht, MET vertrouwen, MET elkaar!

Wil jij onderdeel zijn van een deskundig team met oog voor elkaar? Binnen MET ggz gaan samenwerking en een hoge mate van professionaliteit hand in hand.

Meer informatie en solliciteren
Locatie: Venlo

Aantal uren: 24-36 uur
Heb je vragen over de vacature of wil je vrijblijvend een kop koffiedrinken of eens meelopen?

Contact solliciteren: Daphne van Hinsberg, Adviseur Werving & Selectie, werken@metggz.nl, 06-31644372.

Contact functie inhoudelijk: Miranda van den Biggelaar, Teamleider Bedrijfsvoering, mvandenbiggelaar@metggz.nl, 06-13250408

Binnen MET ggz dragen we gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor het creëren van een diverse en inclusieve werkplek. We proberen verandering en groei in elkaar te stimuleren en geloven dat succes een resultaat is dat voortkomt uit onze verschillen. MET ggz is MET trots een werkgever waar gelijke kansen geboden worden aan iedereen.