Sevagram zoekt een

GZ Psycholoog Zuid-Limburg ouderenzorg

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
GZ Psycholoog Zuid-Limburg ouderenzorg
Multidisciplinaire teams. Zorginnovaties. Beleidsontwikkeling. Kom werken in de ouderenzorg bij Sevagram! Hier helpen we elkaar, delen we kennis en handelen we professioneel, vakinhoudelijk én maatschappelijk.

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je als GZ psycholoog aan de slag?
Sevagram heeft verschillende locaties in Zuid-Limburg. We hebben verpleeghuizen en verzorgingstehuizen in Heerlen, Maastricht, Valkenburg, Gulpen en Vaals. Voor deze vacature van GZ psycholoog ben je breed inzetbaar binnen de ouderenzorg. Je zet je expertise in op het vlak van somatische en psychogeriatrische zorg. Daarnaast ga je aan de slag binnen de geriatrische revalidatiezorg (nauwe samenwerking met het Zuyderland ziekenhuis), geronto psychiatrie, palliatieve zorg én eerstelijns zorg.

Deze vacature voor GZ psycholoog in Zuid-Limburg
Als GZ psycholoog ben je binnen Sevagram verantwoordelijk voor het onderzoeken, behandelen en zorgdragen voor een optimale psychosociale begeleiding van bewoners en het adviseren van medewerkers op het gebied van de omgang met bewoners. Binnen een multidisciplinair team van artsen, verpleegkundigen, logopedisten, verzorgenden bied je samen iedere dag opnieuw de beste zorg. Voor de beste zorg voor de bewoners is het oog ook naar buiten gericht. Zo wordt er samengewerkt met de specialisten in de naastgelegen organisatie voor geestelijke gezondheidszorg en met huisartsen.

Met elkaar denken jullie ook na over de zorg van morgen, beleid en innovaties. We willen iedere dag mensgerichte en excellente zorgen bieden. Hiervoor heeft Sevagram een gouden (internationale) certificering van Planetree ontvangen.

Het verschil met de cao GGZ 2022
Bij Sevagram volgen we, in plaats van de CAO GGZ 2022, de CAO VVT 2022. Deze CAO voor verpleeghuizen en verzorgingshuizen vullen we voor je aan met andere voor jou interessante zaken. We sommen kort een aantal arbeidsvoorwaarden voor jou als GZ psycholoog op:
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband binnen een fijne omgeving
  • Met een inkomen conform FWG 65 cao VVT (max. € 5939,16 o.b.v. 36 uur per week)
  • Je uren zijn bespreekbaar en je hebt recht op 237,4 verlofuren voor een goede balans
  • Je kunt jezelf als psycholoog vol op uitdagen en ontwikkelen. We bieden tal van opleidingen aan.
De CAO VVT 2022 inzien? Check hem hier.

Wil jij solliciteren op deze vacature voor GZ psycholoog bij Sevagram in Zuid-Limburg?
Dat kan door te klikken op de sollicitatie button. Eerst een meeloopdag in onze ouderenzorg boeken? Stuur een whatsapp berichtje naar onze senior recruiter behandelzorg Maud Sijstermans: 06-42172024. Dan brengt zij je in contact met haar fijne collega's van de vakgroep Psychologie. Gewoon even iets vragen voordat je solliciteert? Dan kan natuurlijk ook. Je kunt dan bellen/whatsappen met Niels Ehlen, de vakgroepvoorzitter: 06 25 13 70 97

Tot snel?
  • Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag en een referentiecheck maken deel uit van de benoemingsprocedure.