Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Hartfalenverpleegkundige (21-175)

Dienstverband

28 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
Draag jij de cardiologische patiënten een warm hart toe?
Dan ben jij onze nieuwe hartfalenverpleegkundige!
Vacaturenummer 21-175, 28-36 uur per week.

Ben jij degene die affiniteit heeft met de cardiologie en de chronisch zieke patiënt? Wil jij samen met ons de hartfalenpoli verder door ontwikkelen? Kom ons team dan versterken!

Wie ben jij?
Als hartfalenverpleegkundige ben je deskundig op het gebied van preventie, begeleiding en behandeling van patiënten met chronisch hartfalen. Je geeft voorlichting, behandelt en bevordert het zelfmanagement van de patiënt met hartfalen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Samen met het team kan jij de patiënt met hartfalen zo optimaal mogelijk behandelen. Je bent een teamplayer. Je kunt goed plannen en prioriteiten stellen. Je organiseert, regisseert en coördineert de hartfalen zorg. Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent de behandeling van hartfalen en past deze toe op de werkvloer. Ook het werken met E-health vind jij een leuke uitdaging. De wensen van de patiënt en zijn of haar kwaliteit van leven stellen wij voorop!

Jouw nieuwe werkplek
Op de hartfalenpoli werk je in een team samen met twee andere hartfalenverpleegkundigen, een verpleegkundig specialist en zeven cardiologen. Samen met de cardiologen bepaal jij een optimaal behandelplan voor de individuele patiënt. Het werk vindt grotendeels op de polikliniek plaats.

Wat vragen wij van jou?
  • Je bent gediplomeerd verpleegkundige (HBO of MBO met HBO- werk en denk niveau);
  • Je beschikt over een afgeronde opleiding tot hart- en vaatverpleegkundige of bent bereid deze te volgen;
  • Je hebt affiniteit met het cardiologische vakgebied;
  • Je kunt zelfstandig werken in teamverband, bent goed in plannen en prioriteiten stellen.
Wat krijg je daarvoor terug?
Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als hartfalenverpleegkundige. Daarom bieden wij een salaris ingeschaald in functiegroep 50 - volgens de cao ziekenhuizen inclusief eindejaarsuitkering, vakantiegeld en wettelijke pensioenbouw. Het betreft een contract voor duur van 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure
Wil je meer informatie over de functie bel dan met Babette Hermans, teamleider, 06-53960779. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer 06-46241184.

De vacature wordt intern en extern gepubliceerd, conform het werving- en selectie beleid hebben interne kandidaten voorrang in deze procedure.

Wil je eerst meer weten over deze functie?
Bel of mail dan naar Babette Hermans
+31 6 53960779
babette.hermans@lzr.nl