SJG Weert zoekt een

Hartfunctielaborant - echocardiografie

Dienstverband

16-32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ziekenhuizen

Hartfunctieafdeling

Als je kiest voor werken in SJG Weert, kies je voor werken in een kleinschalig ziekenhuis midden in de stad. Samen met zo’n 1.100 collega’s lever je een bijdrage aan basiszorg van hoog niveau; direct aan het bed of op een van de ondersteunende afdelingen. Dat doe je met je collega’s binnen SJG Weert, maar zeker ook in samenwerking met onze partners in de regio. Persoonlijk contact, korte lijnen en gastvrijheid kenmerken onze manier van werken. De patiënt staat daarbij steeds op de eerste plaats.
 

16-32 uur

Hartfunctielaborant - echocardiografie

Op zoek naar een zelfstandige functie?

 

De functie

Als hartfunctielaborant verricht je de volgende taken:

 • Je verricht zelfstandig onderzoeken.
 • Je motiveert, stimuleert en begeleidt de patiënt voor, tijdens en na het onderzoek teneinde zo betrouwbaar mogelijke onderzoeksresultaten te verkrijgen. Tevens geef je hen voorlichting en adviezen vanuit het eigen vakgebied.
 • Je assisteert de specialist bij bepaalde onderzoeken.
 • Je informeert de patiënt en familie bij het hanteren van onderzoeksapparatuur.
 • Je begeleidt leerlingen in opleiding.
 • Je stelt protocollen op en houdt deze actueel.
 • Je bent verantwoordelijk voor de planning van onderzoeken.
 • Je verricht administratieve werkzaamheden.

Wat vragen we?

Je beschikt over het diploma hartfunctielaborant met specialisatie echocardiografie en bij voorkeur ben je een BIG-geregistreerde verpleegkundige. Je bezit goede sociale vaardigheden, bent nauwkeurig en bent gewend zelfstandig te werken. Eisen worden gesteld aan mondelinge uitdrukkingsvaardigheid voor het informeren en voorlichten van patiënten. Een goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid is gewenst voor het vastleggen van patiëntengegevens en protocollen.

Wat bieden we?

Je krijgt een arbeidsovereenkomst aangeboden voor bepaalde tijd voor de duur van 2 jaar. Aantal uren is in overleg te bepalen.

De cao ziekenhuizen is van toepassing. Dit betekent dat je recht hebt op een eindejaarsuitkering en een vakantietoeslag van 8,33%. Verder bieden we je een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en kijken we graag met je mee hoe je je verder kunt ontwikkelen. Persoonlijk contact, korte lijnen en een informele sfeer kenmerken onze manier van werken.

Tot slot

 • Gesprekken vinden plaats in week 47 en 48.
 • Bij aanvang van de werkzaamheden dient men te beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen en de originele VOG te kunnen overleggen.
 • Voor vragen omtrent deze functie is mevrouw Derks vanaf 28 oktober beschikbaar.

Sluitingsdatum:
08-11-2020

Contactpersonen:
Maaike Derks
tel.: +31 495-572468