Koraal zoekt een

HBO stagiair(e) - HR en recruitment - Maasveld

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Voor de Koraal regio Maastricht/Heuvelland/Westelijke Mijnstreek (locatie Maasveld) zoeken wij een enthousiaste, leergierige, zelfstandige en betrokken 3e jaars stagiair(e). Je krijgt daadwerkelijk de kans om jouw kennis in de praktijk te brengen!

Vind jij het leuk om collega's te helpen? Kun je goed samenwerken? Dan is misschien een stage bij Koraal wel iets voor jou. Je komt te werken in een organisatie waar veel ruimte is om te groeien en jezelf te ontwikkelen.

Wat ga je doen?

Als Stagiair(e) ondersteun je de HR adviseur en medewerker P&O met HR-werkzaamheden. Recruitment is een belangrijk onderdeel van je stage. Jij vindt klantcontact belangrijk, schroomt niet om de telefoon te pakken en contact te leggen, bent klantvriendelijk en weet goed door te vragen. Je ziet het als een uitdaging om de juiste kandidaat bij de juiste functie te plaatsen.

Een dag is nooit hetzelfde! Je gaat je o.a. bezighouden met het benaderen van kandidaten n.a.v. sollicitaties, Je voert een intakegesprek en maakt een gespreksverslag. Deze stuur je door naar de betreffende contactpersoon (teamleider, praktijkfunctionaris, etc.). Tevens zorg je voor een correct administratieve afhandeling in ons systeem, en borg je de opvolging van de kandidaten en sollicitaties.

Daarnaast proberen wij jou zoveel mogelijk kennis te laten maken en mee te laten kijken met o.a. loopbaangesprekken, HR-advies van management, CAO vraagstukken, projecten zoals 'binden, boeien en behouden' en 'vitaliteit'.

Heb jij kennis van het (zakelijk) gebruik van social media, dan is dit een pré. Je denkt mee over het plaatsen van content, vlogs en interviews op o.a. LinkedIn, Facebook en Instagram.

Tevens kijkt de HR adviseur samen met jou wat een passend onderwerp zou kunnen zijn voor je (school)onderzoek.


Wie ben jij?

  • Een enthousiaste en betrokken stagiaire! Je bent leergierig, neemt initiatief en komt je afspraken na. Dit zorgt ervoor dat je steeds meer verantwoordelijkheid krijgt en zelfstandig je werkzaamheden kunt uitvoeren. Onze HR adviseur ondersteunt je hierbij.
  • Jij bent een doorzetter en hebt de discipline en daadkracht om aan de slag te gaan, ook als je sommige dagen vanuit huis werkt (vanwege de corona maatregelen).
  • Je krijgt energie van klantcontact en bent niet bang om de telefoon te pakken. Je bent zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig.
  • Daarnaast ben je nauwkeurig en begrijp je hoe belangrijk een juiste administratie is.
En verder:
  • Ben je 3e HBO student, bijvoorbeeld aan de opleiding HBO Business Studies (HRM) of een andere gerelateerde studie.
  • Je bent fulltime beschikbaar, uiteraard m.u.v. de dagen dat je naar school gaat.

Wat bieden wij jou?


Een uitdagende stageplek waarbij je de mogelijkheden krijgt om jezelf volop te ontwikkelen. Je krijgt het vertrouwen en - naarmate je stage vordert - steeds meer verantwoordelijkheid, waardoor je zelfstandig taken mag uitvoeren. Uiteraard krijg je hierbij begeleiding van onze HR adviseur en medewerker P&O, waar je dagelijks contact met hebt en veel mee samenwerkt. Ook met andere collega's (recruiters Koraal, vrijwilligerscoördinator, opleidingsfunctionarissen, teamleiders, etc.) werk je veel samen.

Daarnaast krijg je een stagevergoeding conform CAO Gehandicaptenzorg van €400 per maand.

Bij Koraal ervaar je echt wat werken in de praktijk inhoudt, je wordt opgenomen in het team en je werkt volop mee!


Reageren


Enthousiast? Wij ontvangen graag je CV en motivatie waarom jij als stagiaire aan de slag wilt! Bij voorkeur zo spoedig mogelijk.