Sevagram zoekt een

Hbo-verpleegkundige (28-36 uur per week)

Dienstverband

28-36

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Valkenburg a/d Geul

Werkvelden

Ouderenzorg

*Wisselen van baan is best spannend. Bij ons kun je fulltime een de slag en behoort direct een contract voor onbepaalde tijd tot ook de mogelijkheden! Ga jij de uitdaging met ons aan?

Locatie Oosterbeemd in Valkenburg is op zoek naar een:

**Hbo-verpleegkundige (28-36 uur per week)

Als hbo-verpleegkundige binnen Oosterbeemd heb je een veelomvattende, uitdagende baan met een grote eigen verantwoordelijkheid in een dynamische omgeving waar bewoners met verschillende zorgindicaties bij elkaar wonen. Behalve zorgverlener ben je ‘zorgleefplan ondersteuner’. Dit houdt in dat jij de zorgleefplannen uitvoert, bewaakt en evalueert, uiteraard binnen professionele standaarden, protocollen en normen. Als betrokken hbo-verpleegkundige verricht je verpleegkundige handelingen. Als HBO-er geef je samen met je collega hbo-verpleegkundigen vorm en inhoud aan de vier elementen van zorg en lever je een concrete bijdrage aan de missie en visie van Sevagram: zorg met bezieling.

**Wil jij een indruk krijgen waar jij gaat werken?

Klik hier voor uitgebreide informatie, een virtuele rondleiding en een foto-impressie van zorgcentrum Oosterbeemd voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen.

**Zo maak jij het verschil

Je staat sterk in je schoenen en hebt ruime ervaring in een soortgelijke functie. Dat je in staat bent om een individu of een team te coachen op gedrag en samenwerking en de kwaliteit van zorg kunt verbeteren spreekt vanzelf. Je gaat weerstanden niet uit de weg, maar inventariseert deze en weet deze op een natuurlijke manier om te buigen. Je communiceert transparant en geeft en ontvangt structureel feedback. Je bent in staat om knopen door te hakken, ook tijdens crisissituaties. Je doet er alles aan om welzijn op de kaart te zetten en te sturen op efficiënte(re) processen. Je bent dan ook een kartrekker, werkt samen met collega’s in huis en je beschikt over een helikopterview. Je past, vanuit je betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel, zelfreflectie toe en zet je collega’s hier ook toe aan.

Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:
• Je hebt een afgeronde HBO-V opleiding (Heb jij een andere hbo opleiding afgerond zoals Social Work of iets soortgelijks, dan nodigen wij jou ook uit om te reageren);
• BIG-registratie is een pré;
• Wanneer je geen hbo verpleegkundige achtergrond hebt, ben je er dan bewust van dat het gaat om een functie in een zorgteam (meewerken*);
• Jij bent in het bezit van BHV diploma of de bereidheid deze nog te behalen;
• Jij bent bereid tot werken in alle voorkomende diensten;
• Jij hebt affiniteit met ouderen;
• Het gevoel voor het geven van één op één aandacht zit in jouw DNA.

Zo maken wij het verschil!
• Zodra jij beschikbaar bent, kun jij starten;
• Dienstverband van 28-36 uur per week;
• Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
• Jij krijgt in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband. Direct een vast dienstverband is ook bespreekbaar!
• Salaris conform FWG 50, cao VVT (maximaal € 3.582,26 op basis van 36 uur);
• Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

**Kom maar op!

Ben jij net zo enthousiast als wij en wil jij ons net zo graag leren kennen als wij jou? Kun jij tenslotte een VOG overleggen? Dan staat de koffie klaar. Reageer dan via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet.

Eerst nog wat vragen? Dan staan Ivo Dassen en Leon Heilkens, Teammanagers zorg, je graag te woord.

Tot snel!