Sevagram zoekt een

Hbo-verpleegkundige geriatrisch revalidatiecentrum Plataan

Dienstverband

Uren in overleg

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

Beschik je over natuurlijk leiderschap, heb jij talent voor ontwikkelen, coachen en organiseren en gaat je hart sneller kloppen van medisch specialistische revalidatiezorg? Dan is deze vacature voor hbo–verpleegkundige misschien wat voor jou!

Voor de locatie Plataan zoeken wij een:

Hbo-verpleegkundige

Als hbo-verpleegkundige bij Sevagram heb je een veelomvattende, uitdagende baan met een grote eigen verantwoordelijkheid in een dynamische omgeving. Behalve zorgverlener ben je ‘zorgleefplan ondersteuner’. Dit houdt in dat jij de zorgleefplannen uitvoert, bewaakt en evalueert, uiteraard binnen professionele standaarden, protocollen en normen. Als betrokken hbo-verpleegkundige verricht je dagelijks complexe verpleegkundige handelingen. Als dagverantwoordelijke geef je vorm en inhoud aan de vier elementen van zorg en lever je een concrete bijdrage aan de missie en visie van Sevagram: zorg met bezieling.

Zo maak jij het verschil!
Als hbo-verpleegkundige heb jij een initiatiefrijke houding, vooral ten aanzien van het verbeteren van de werkmethoden en de organisatie. Dat je je goed weet te handhaven in complexe situaties en je sociale vaardigheden optimaal zijn spreekt vanzelf. Je doet er alles aan om je algemene vakkennis up-to-date te houden en je daarnaast te verdiepen in de Planetree-aanpak en de vorderingen die in dit kader internationaal worden bereikt.

Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:

  • Jij bent gediplomeerd hbo-verpleegkundige;
  • In het bezit van een BHV-diploma of de bereidheid deze nog te behalen;
  • Bekwaam in het verrichten van verpleegtechnische handelingen;
  • Het gevoel voor het geven van één op één aandacht zit in jouw DNA.

Waar kun jij op rekenen?

  • Direct een vast dienstverband is bespreekbaar;
  • Je kunt per direct bij ons starten;
  • Salaris conform FWG 50, cao VVT;
  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
  • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Matchen we?
Ben jij ervan overtuigd dat we bij elkaar passen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie. Vertel ons in ieder geval welke relevante werkervaring je hebt en waarom je nou juist bij ons wilt komen werken. Eerst nog wat vragen? Dan staan Maria van den Hove en Joze Huijnen, Teammanagers zorg, je graag te woord.

*Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag en een referentiecheck maken deel uit van de benoemingsprocedure.
**Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.