Sevagram zoekt een

HBO-verpleegkundige locatie Plataan

Dienstverband

Uren in overleg

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

Bouw jij mee aan de toekomst van de locatie Plataan? Ga deze uitdaging met ons aan!

Wij zijn voor meerdere (nieuwe) afdelingen op de locatie Plataan op zoek naar nieuwe collega’s hbo-verpleegkundigen, de afdelingen waar het om gaat zijn de afdelingen cognitieve revalidatie, de afdeling WLZ kortdurend verblijf en herstelzorg en de afdeling ELV.

Afdeling cognitieve revalidatie:
Als hbo-verpleegkundige lever jij een concrete bijdrage aan de missie en visie van Sevagram door met bezieling de kwaliteit van leven van de cliënten te vergroten. Je zorgt dat het revalidatieproces van opname tot ontslag goed verloopt. Dit doe je onder andere door de dagelijkse verzorging van de cliënt aan de hand van een behandelplan. Je verricht complexe verpleegtechnische handelingen in jouw specialisme. Meedenken over verbetering met betrekking tot kwaliteit behoort ook tot je verantwoordelijkheden. Jij hebt visie op revalidatie en jij denkt en bouwt mee aan revalidatie voor de toekomst.

Afdeling WLZ kortdurend verblijf en herstelzorg:
Op deze afdeling verblijven cliënten die herstelgerichte behandeling met verpleging en verzorging behoeven en cliënten die naar een revalidatie proces binnen de GRZ wachten op een passende zorgplek elders. Jouw zorghart als hbo-verpleegkundige gaat sneller kloppen als je onze cliënten in de fase van wachten op een definitieve zorgplek, op een warme en respectvolle wijze kunt begeleiden en verzorgen. De locatie Plataan is volop in ontwikkeling en is een voorportaal voor de WLZ-locaties binnen Sevagram. Samen met je team zorg je voor betrokkenheid en verantwoordelijkheid. Met jouw creatieve geest weet jij vernieuwende ideeën in te zetten om zo tijdens het kortdurende verblijf van de cliënt toch een thuisgevoel te creëren.

Afdeling ELV:
Dit is een afdeling waar 24/7 cliënten opgenomen kunnen worden. De cliënten kunnen worden doorverwezen vanuit de thuissituatie door de huisarts, door de SEH of door de HAP. Het gaat hierbij om cliënten die op leeftijd zijn en die tijdelijk niet thuis kunnen verblijven. De sleutelbegrippen voor deze afdeling zijn activering en zelfregie. Voor alle betrokkenen is het helder dat het om een afgebakend kortdurend tijdspad gaat. Tijdens het verblijf ligt de nadruk daarom op triage en screening. Verder wordt er door de hbo-verpleegkundige nauw samengewerkt met ketenpartners die zorg in de thuissituatie of waar nodig vervolgtrajecten met een (tijdelijk) verblijf kunnen bieden na het verblijf op de ELV afdeling. Je voelt als geen ander aan waar de cliënt behoefte aan heeft en probeert ten allen tijde in deze behoefte te voorzien. Je levert een betekenisvolle bijdrage aan het stimuleren van de zelfzorg en/of herstel van onze cliënten.

Zo maak jij het verschil!

 • Je hebt oog voor de wensen van de cliënt en bent in staat om samenwerkingsrelaties aan te gaan;
 • Je beschikt over assertiviteit, uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede dosis inlevingsvermogen;
 • Jij bent enthousiast, daadkrachtig, denkt in mogelijkheden en weet anderen hierin mee te nemen;
 • Jij bent in het bezit van een BHV diploma of bereidt deze nog te behalen;
 • Je bent bereid om in alle voorkomende diensten te werken;
 • Natuurlijk ben jij in het bezit van het diploma hbo-verpleegkundige niveau 6.

Waar kun jij op rekenen?

 • Direct een vast dienstverband is bespreekbaar;
 • Salaris conform cao VVT in FWG 50;
 • De kans om onderdeel uit te maken van de transitie die de locatie Plataan doormaakt, de locatie Plataan is in beweging en blijft in beweging;
 • Ruimte om onze uitbreiding in goede banen te leiden in een uitdagende en vernieuwende omgeving;
 • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Matchen we?
Ben jij ervan overtuigd dat we bij elkaar passen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie. Vertel ons in ieder geval welke relevante werkervaring je hebt en waarom je nou juist bij ons wilt komen werken. Eerst nog wat vragen? Dan staan Maria van den Hove en Joze Huijnen, Teammanagers zorg, je graag te woord.

* Het overleggen van een geldige VOG maakt onderdeel uit van de benoemingsprocedure.
**Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.