Parc Imstenrade zoekt een

HBO verpleegkundige, Parc Imstenrade Heerlen

Dienstverband

24 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Bij Vitalis werken we vol overgave aan een mooie oude dag van onze cliënten, met de best mogelijke zorg. Elke dag weer. Samen werken we in hechte teams waarin ook jouw talent de ruimte krijgt. Je kan groeien in jouw vak, maar ook als mens. Dat maakt het werk leuker én beter. Heb jij ook een groot hart voor het geluk van ouderen? Bouw dan met ons mee!

voor onze locatie Kleinschalig wonen op Parc Imstenrade in Heerlen zijn we op zoek naar een

HBO - Verpleegkundige
24 – 32 uur per week in dagdienst

Hoe ziet jouw werkplek er bij ons uit?
Misschien ben je wel eens bij ons langs gefietst of gereden en dacht je: “Wow, dat ziet er mooi uit zeg! Wat is het precies? Hoe zou het er van binnen uitzien? Nou, bijna nog mooier dan dat je van buiten kan zien!

Op onze residentie Parc Imstenrade bieden wij ruimte voor een goed leven op een prachtig residentieel complex. Met zo'n 300 stijlvolle seniorenappartementen in een luxe Bourgondische omgeving bieden meer dan 100 medewerkers integrale dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Hoe tof zou het niet zijn als dit jouw nieuwe werkplek zou zijn?!

Wat ga je precies doen?
In deze spilfunctie ga je in een zelf-organiserend team aan de slag als verpleegkundige op de afdeling kleinschalig wonen pg. Je vormt met je collega’s een hecht team. Naast de verpleegkundige handelingen en het stellen van indicaties, onderhoud je contacten met andere disciplines, je voert intakegesprekken met nieuwe bewoners, implementeert zorg technologieën en je hebt een actieve rol in het verpleegkundig team op Parc Imstenrade. Je denkt actief mee met hoe we de dagelijkse zorg nog verder kunnen verbeteren. Denk dan aan projecten ter verbetering van de kwaliteit van dementiezorg zoals open deuren beleid, coaching contactverzorgenden etc.

Je weet feilloos een professionele en vertrouwelijke band met de bewoner op te bouwen. Je vindt het belangrijk dat de bewoner regie heeft over zijn eigen leven. Je gaat bij ons in dagdienst werken. In de ochtend voer je bewonerszorg uit, s middags ben je uit zorg gepland. Incidenteel werk je een avonddienst. Een paar keer per jaar draai je 1 week verpleegkundige bereikbaarheidsdienst.

Nu weten wij natuurlijk ook dat jij met jouw diploma(s) en ervaring overal aan de slag kan in de zorg maar we weten zeker dat wanneer je Parc Imstenrade hebt ervaren je graag bij ons wil werken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het werken op Parc Imstenrade ? Kom dan gerust eens vrijblijvend kennismaken. De koffie staat klaar voor je!

Wat neem jij mee?
Ook al proberen wij zoveel mogelijk naar jouw talenten te kijken en daarop in te spelen, natuurlijk zijn er ook een aantal “harde criteria” waar wij naar moeten kijken.

Zo ben je in het bezit van een diploma HBO Verpleegkunde. BIG geregistreerd en heb je affiniteit met dementiezorg. Wat wij net zo belangrijk vinden is dat je initiatiefrijk bent, communicatief vaardig en dat je iedere dag laat zien een echte professional te zijn in jouw manier van werken. Je vindt het mooi om zowel in teamverband maar ook individueel te werken aan bepaalde specifieke projecten waarbij je een scherp oog hebt voor zaken die verbetert kunnen worden.

Wat mag je van ons verwachten?
  • Een stijlvolle en moderne werkomgeving
  • Je maakt deel uit van een zelf organiserend team, waarbij jouw mening en input telt
  • Je kunt je bij Vitalis verder ontwikkelen, bijvoorbeeld door je verder te specialiseren in je vak of door te groeien naar een andere functie
  • Een werkgever die duurzaamheid belangrijk vindt. Nieuwsgierig naar wat we doen? Klik dan door via onze website https://www.vitalisgroep.nl/over-vitalis/duurzaamheid
  • Ruim aanbod voor het volgen van opleidingen en trainingen via onze Vitalis Academie
  • De functie van HBO verpleegkunde is ingeschaald in FWG 50 (min. € 3.177,10 – max. € 4.264,33 bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur)
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand)

Bouw je met ons mee?
Dan drinken wij graag een kop koffie met je! We ontvangen jouw reactie via onze ‘Solliciteer direct’-knop, we nemen dan binnen 5 werkdagen contact met je op. Ben je enthousiast over deze functie, maar heb je nog vragen? Bel of app mij, Bianca van de Camp, dan gerust op 06-1047 5176 of stuur mij een mail via werken@vitalisgroep.nl