Sevagram zoekt een

HBO verpleegkundige Plataan

Dienstverband

32 - 40 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Vacature HBO verpleegkundige bij Plataan in Heerlen
Bouw jij mee aan de toekomst van de locatie Plataan? Ga deze uitdaging met ons aan!

Wij zijn voor meerdere afdelingen van de locatie Plataan op zoek naar nieuwe collega’s HBO verpleegkunde.

Bouw jij mee aan de toekomst van de locatie Plataan? Ga deze uitdaging met ons aan!
Als hbo-verpleegkundige bij Sevagram heb je een veelomvattende, uitdagende baan met een grote eigen verantwoordelijkheid in een dynamische omgeving. Behalve zorgverlener ben je ‘zorgleefplan ondersteuner’. Dit houdt in dat jij de zorgleefplannen uitvoert, bewaakt en evalueert, uiteraard binnen professionele standaarden, protocollen en normen. Als betrokken hbo-verpleegkundige verricht je dagelijks complexe verpleegkundige handelingen. Als dag verantwoordelijke geef je vorm en inhoud aan de vier elementen van zorg en lever je een concrete bijdrage aan de missie en visie van Sevagram: zorg met bezieling.

Bij onze locatie Plataan verblijven cliënten die herstelgerichte behandeling met verpleging en verzorging behoeven en cliënten die na een revalidatie proces binnen de GRZ wachten op een passende zorgplek elders. Jouw zorghart als hbo-verpleegkundige gaat sneller kloppen als je onze cliënten in de fase van wachten op een definitieve zorgplek, op een warme en respectvolle wijze kunt begeleiden en verzorgen. De locatie Plataan is volop in ontwikkeling en is een voorportaal voor de WLZ-locaties binnen Sevagram. Samen met je team zorg je voor betrokkenheid en verantwoordelijkheid. Met jouw creatieve geest weet jij vernieuwende ideeën in te zetten om zo tijdens het kortdurende verblijf van de cliënt toch een thuisgevoel te creëren.

Als hbo-verpleegkundige heb jij een initiatiefrijke houding, vooral ten aanzien van het verbeteren van de werkmethoden en de organisatie. Dat je je goed weet te handhaven in complexe situaties en je sociale vaardigheden optimaal zijn spreekt vanzelf. Je doet er alles aan om je algemene vakkennis up-to-date te houden en je daarnaast te verdiepen in de Planetree-aanpak en de vorderingen die in dit kader internationaal worden bereikt.

Zo maak jij het verschil!
  • Je hebt oog voor de wensen van de cliënt en bent in staat om samenwerkingsrelaties aan te gaan;
  • Je beschikt over assertiviteit, uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede dosis inlevingsvermogen;
  • Jij bent enthousiast, daadkrachtig, denkt in mogelijkheden en weet anderen hierin mee te nemen;
  • Jij bent in het bezit van een BHV diploma of bereidt deze nog te behalen;
  • Je bent bereid om in alle voorkomende diensten te werken;
  • Natuurlijk ben jij in het bezit van het diploma hbo-verpleegkundige niveau 6.

Matchen we als HBO Verpleegkundige bij Plataan in Heerlen?
Ben jij ervan overtuigd dat we bij elkaar passen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie. Vertel ons in ieder geval welke relevante werkervaring je hebt en waarom je nou juist bij ons wilt komen werken. Eerst nog wat vragen? Dan staat Sonja Meessen, Teammanager zorg, je graag te woord.