Sevagram zoekt een

Hbo-wijkverpleegkundige(n) die meebouwen aan toekomst mensgerichte thuiszorg

Dienstverband

32-36 uur per week, uren zijn bespreekbaar

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg

Zie jij het als een uitdaging om de wijkzorg van een stabiele, groeiende en enthousiaste organisatie verder op te kaart te zetten binnen de regio?

Ter versterking van de wijkzorgteams zoeken wij twee: 

Wijkverpleegkundigen (32-36 uur per week, uren zijn bespreekbaar)

Als wijkverpleegkundige bij Sevagram vervul jij een spilfunctie in de wijk, binnen een team. Zo heb jij vanaf het begin de regie in handen: van het maken en bewaken van de indicatie, het persoonlijke zorgleefplan tot aan het uitvoeren van de zorg en de evaluatie. Je bent een echte netwerker en stevige gesprekspartner op verschillende niveaus. Je onderhoudt op een warme manier contact met cliënt en diens familie en zit regelmatig met ketenpartners om tafel waarmee je afspraken maakt om in te spelen op de zorgbehoefte.

Daarnaast adviseer, ondersteun en coach je collega’s op vakinhoudelijk gebied. Met je collega-wijkverpleegkundigen zorg je dat er tijdens kantoortijden een goede bereikbaarheid is voor alle verwijzers. Samen zetten jullie moeilijke vraagstukken om in mooie oplossingen voor onze cliënten. De wijkzorg van Sevagram is volop in ontwikkeling. Als wijkverpleegkundige draag je bij aan het verder professionaliseren en positioneren van mensgerichte thuiszorg in de wijk. Hierbij kun jij jouw creatieve en innovatieve ideeën optimaal inzetten en weet je op een inspirerende en enthousiaste manier collega’s hier in mee te nemen.

In deze functie werk jij van maandag t/m vrijdag tussen 07:00 en 17:00 uur.

Pas jij bij Sevagram?

  • Je bent gediplomeerd hbo-verpleegkundige en bent BIG geregistreerd;
  • Je hebt kennis van de richtlijnen en protocollen t.a.v. wijkzorg en VPT pakket en van de sociale kaart;
  • Je bent stressbestendig, houdt overzicht en kan collega’s motiveren en coachen;
  • Daarnaast is het belangrijk dat je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.

Zo maken wij het verschil!

  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen. Als verpleegkundige kun jij je verder specialiseren in een aandachtsgebied of aanvullende rol;
  • Jij krijgt in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband. Direct een dienstverband voor onbepaalde tijd is bespreekbaar;
  • Salaris conform FWG 50 cao VVT;
  • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer. 

Kom maar op!

Ben jij net zo enthousiast als wij en wil jij ons net zo graag leren kennen als wij jou? Dan staat de koffie klaar. Reageer via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet.

Eerst nog wat vragen? Dan staat Sonja Schleijpen, Teammanager zorg, je graag te woord. 

Tot snel!

*Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure

**Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld