SGL zoekt een

Heb jij het hart op de juiste plek?

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Werken bij SGL

Ben jij bekwaam, bevlogen en betrouwbaar? Dan pas je bij ons! Werken bij SGL is afwisselend, uitdagend en dankbaar. Wij willen niet alleen de dromen van onze cliënten en naasten verwezenlijken, maar ook de dromen van onze medewerkers!

Staat jouw droomvacature er op dit moment niet tussen? Geen paniek je mag altijd een open sollicitatie sturen. Je krijgt daarna een reactie.

Wie zoeken wij:

Uiteraard zoeken wij gediplomeerde zorg medewerkers (denk aan verzorgenden IG, verpleegkundigen en Medewerkers Maatschappelijk Zorg).

Heb je dit diploma (nog) niet, dan is dat niet perse een probleem. Het allerbelangrikste is dat je interesse hebt in werken met cliënten met niet aangeboren hersenletsel en dat je daarnaast bereid bent om vakinhoudelijke zaken te leren. Jij legt de focus op de persoon en niet op de beperking! Je komt al heel ver als je hart op de juiste plek zit, als je inlevingsvermogen toont, humor hebt en een positieve instelling.

Werken bij ons is iedere dag weer anders. Maar er zijn natuurlijk wel werkzaamheden die iedere dag terug komen, denk hierbij o.a. aan het geven van ADL zorg (=Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen). Voorbeelden van ADL zijn in en uit bed komen, aan- en uitkleden, eten, drinken, medicijnen innemen, bewegen en lopen, praten en naar het toilet gaan.

Werken in de zorg betekent dat je in wisselende diensten werkt: ochtend, middag, avond en eventueel de nachten. Samen met het team maak je zelf het rooster.

Wat bieden wij:

Werken met mensen is meer dan een baan, het is een passie. SGL willen je graag ondersteunen om je verder te ontwikkelen vanuit deze passie. We gaan samen bepalen wat jij nodig hebt om binnen SGL goede kwaliteit van zorg te kunnen bieden, zodat je als professional groeit. Dat kan d.m.v. een volledig opleldingstraject of door het behalen van deelcertificaten.

Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd met een bijpassend salaris. De contractomvang wordt in onderling overleg bepaald. Wij hebben woonbegeleidingscentra in heel Limburg, je kunt zelf aangeven naar welke locatie je voorkeur uit gaat. Ook is het een optie om te kiezen voor werken in onze flexpool, dan krijg je de gelegenheid om verschillende woonbegeleidingscentra van SGL te ontdekken.

In elk team word je met open armen ontvangen. Collegialiteit en een goede werksfeer is iets dat bij ons hoog in het vaandel staat.

Spreekt bovenstaand je aan? Twijfel dan niet en geef je interesse aan door te reageren op deze open sollicitatie.

Kijk ook eens naar een aantal van onze locatiepagina's en krijg een eerste indruk!

WBC Kuyperhof in Weert (sgl-zorg.nl)

WBC Hoogveld in Sittard (sgl-zorg.nl)

WBC Broeksittard (sgl-zorg.nl)

WBC Doenrade (sgl-zorg.nl)


WBC Geleen (sgl-zorg.nl)