Parc Imstenrade zoekt een

Heeft u een speciaal talent of interesse en een groot hart? Dan zijn wij opzoek naar u.

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

Wie zoeken we?

Heeft u een speciaal talent of interesse en een groot hart? Dan zijn wij op zoek naar u.

Wat gaat u doen?

Binnen de kleinschalige woonafdelingen van Parc Imstenrade en binnen onze dagbestedingslocatie de Salon hebben we een grote behoefte aan persoonlijk vermaak, in de breedste zin van het woord.

Kunt u bv zingen, speelt u een instrument of heeft u een andere bijzondere interesse of hobby en zou u dit graag willen delen met onze bewoners, dan zijn wij opzoek naar u.

Omdat door verschillende redenen geen budget aanwezig is zoeken we vrijwilligers die belangeloos een kort optreden willen verzorgen. Het maakt hierbij niet uit op welk niveau, u geeft onze bewoners met uw uitvoering een moment van intenst geluk. Altijd maar juist in deze tijd van groot belang.

Wie bent u?

  • U heeft affiniteit met onze doelgroep.
  • U bent vriendelijk en sociaal.
  • U heeft een speciaal talent of hobby, niveau vinden wij minder belangrijk dan de beleving.
  • U maakt graag een praatje en brengt gezelligheid.
  • U bent bereid om een aantal keer per jaar een kort optreden te verzorgen.

Wat bieden wij u?

  • Een gezellige werkplek.
  • Scholing omtrent de doelgroep.
  • Goede begeleiding op locatie.
  • Reiskostenvergoeding en een goede verzekering.
  • Zéér goed attentieregeling.

Vrijwilligerswerk bij Parc Imstenrade.

Parc Imstenrade, een prachtige plek waar onze vrijwilligers op hun eigen tempo en voorwaarden een bijdrage te leveren aan het leven van onze bewoners. U zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van het bestaan. Het werk als vrijwilliger binnen Vitalis Parc Imstenrade is leuk en geeft voldoening. U legt nieuwe contacten en het biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met ouderen waarmee u heel zinvol en dankbaar een gezellige tijd doorbrengt. Ook stellen wij onze vrijwilligers instaat zich verder te ontwikkelen via onze Vitalis Academy.

Kopje koffie?

Heeft u belangstelling in deze of in één van onze andere vrijwilligersvacatures of u zoekt meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op met onze vrijwilligerscoördinator Dave Otten per e-mail via d.otten@vitalisgroep.nl  of per telefoon op 0657330398.

We nodigen u dan graag uit voor een kop koffie in onze residentie en gaan met u op zoek naar het vrijwilligerswerk waarin uw kwaliteiten en voorkeuren het best tot hun recht komen.

Wij bieden aan, u beslist.

Wij respecteren de voorschriften van het RIVM in de bestrijding tegen het Corona-virus.