Parc Imstenrade zoekt een

Helpende Aanleunwoningen, Peppelrode

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Thuiszorg
Bij Vitalis willen we bijdragen aan een mooie oude dag voor onze cliënten, met de best mogelijke zorg. Elke dag weer. Samen werken we in hechte, diverse teams waarin ieders talent de ruimte krijgt, en professionele en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan. Dat maakt het werk leuker én beter. Heb jij ook een groot hart voor het kleine geluk van ouderen? Bouw dan met ons mee!

Voor de Intensieve Zorg locaties van Vitalis zijn we op zoek naar een:

Helpende Aanleuningen op locatie Peppelrode

Uren in overleg

Vitalis WoonZorg Groep is de expert in alle fases van de ouderenzorg. We doen dit vanuit het doel dat mensen bij ons gelukkig oud zijn. Dat bereiken is soms een hele kunst. Op 22 locaties verspreid over Eindhoven maken we ons daarom sterk voor onze ambitie: de kunst van gelukkig oud zijn. Bij Vitalis doet iedereen ertoe, iedereen doet mee en iedereen doet zoveel mogelijk zelf. Wij hanteren deze kernwaarden als uitgangspunt voor onze werkwijze. Ze gelden voor iedereen: medewerkers, vrijwilligers en bewoners.

Hoe ziet jouw werkplek er bij ons uit?

Op Peppelrode wordt hard gewerkt om zorg- en dienstverlening zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de wensen en behoeften van onze bewoners. Peppelrode kenmerkt zich door de bijzondere aandacht voor kunst en cultuur. Het in 2003 gerenoveerde gebouw en de prachtige parktuin met Theehuis dragen bij aan een prettige woonomgeving.

Begin 2021 wordt aan een van onze somatische zorgteams van intensieve zorg op Peppelrode een aanleunconcept, wijkzorg, toegevoegd. De bewoners van de aanleunwoningen kunnen hierdoor gebruik maken van alle faciliteiten van Peppelrode, denk aan het nuttigen van de maaltijden, deelnemen aan activiteiten, etc en dus ook van de geboden ondersteuning en zorg. Je werkomgeving als Helpende biedt je veel ruimte en zelfstandigheid maar toch maak je deel uit van het somatische team van Peppelrode doordat je nauw met ze samenwerkt. Een professioneel, warm en collegiaal team! Aangezien wij het belangrijk vinden dat iedereen binnen het team uitwisselbaar is, worden zij intensief meegenomen in deze andere wijze van werken, zowel in de intensieve zorg als de wijkzorg. Maar ook van jou verwachten we dat je uitwisselbaar bent. Bij Vitalis bouwen we aan zelfsturende teams, zijn onze bewoners/cliënten open en uniek qua persoonlijkheid en zorgvraag. De combinatie van Wijkzorg en Intensieve Zorg bied je dan ook een dynamische en wisselende werkomgeving!

Wat ga je precies doen?

Je verleent de best mogelijke basiszorg aan onze bewoners met somatische klachten. Je verzorgt en begeleidt ze met opstaan, wassen, aankleden, beweging en maaltijden. Je werkt vanuit een vraaggerichte visie en stemt de zorg af op de individuele bewoner. Je stimuleert onze bewoners in zijn of haar zelfredzaamheid en biedt ondersteuning bij het voeren van de eigen regie. Naast deze zorgtaken denk je mee met je collega's om de zorginhoudelijke kwaliteit te verbeteren.

Wat neem jij mee?

Allereerst een warm hart voor onze bewoners en je maakt graag deel uit van de geluksmomenten van onze bewoners. Verder ben je in het bezit van het diploma Helpende Zorg en Welzijn. Tevens beschik je over goede communicatieve vaardigheden, ben je flexibel, sociaal en sta je positief én met een glimlach in het leven. Zoals eerder aangegeven is het ook van belang dat je stevig in je schoenen staat en creatief bent in het bedenken van oplossingen. Je bent tevens bekend met het vraaggericht werken.

Wat mag je van ons verwachten?
  • Een baan bij een werkgever die in de top 10 van best gewaardeerde verpleeghuizen van Nederland staat
  • Ruim aanbod voor het volgen van opleidingen en (online) trainingen via onze Vitalis Academie
  • We belonen onze medewerkers goed. Deze functie wordt volgens de CAO VVT ingeschaald in FWG 25 (min. € 1.808,83 max. € 2.481,30 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek)
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand).
Bouw je met ons mee?

Dan drinken wij graag een kop koffie met je! We ontvangen jouw reactie graag via onze Solliciteer direct-knop. We nemen dan binnen 5 werkdagen even contact met je op. Ben je enthousiast over deze functie, maar heb je nog vragen? Bel of app mij, Peggy Sanders, dan op 06-10473613 of mail me via werken@vitalisgroep.nl.

Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de selectie.