Sevagram zoekt een

Helpende afdeling PG in Maastricht

Dienstverband

0 - 24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg
Helpende afdeling PG in Maastricht
Samen maken we de zorg van morgen nóg beter! Dit doen we SAMEN, met een luisterend oor, warm hart en oog voor onze bewoners, hun familie én je collega's. Want alleen op deze manier bouwen we aan een echte vertrouwensrelatie.

Jouw nieuwe locatie
Lange saaie gangen met alleen maar deuren. Gesloten afdelingen. Uitzichtloze dagen. Bij Campagne doen we het anders! Hier werken we met kleinschalige groepen van 7 à 8 bewoners waarbij onze huiskamer centraal staat. Gesloten afdelingen kennen we niet. Onze bewoners zijn vrij om lekker rond te lopen over de verschillende afdelingen, zelf een kopje koffie te gaan drinken in de gasterie, of heerlijk buiten in onze tuin van het zonnetje te genieten. Dit laat precies zien hoe een grote locatie, knus kan zijn!

Wil je als eens een de sfeer proeven op de locatie? Kijk dan eens op onze facebook pagina: https://www.facebook.com/search/top?q=zorgcentrum%20campagne

Jouw rol binnen Campagne

Als helpende zet jij je dagelijks in om de bewoners een warm thuisgevoel te geven. Je hebt oog voor wat de bewoners nodig hebben en begrijpt als geen ander dat je als helpende meer in huis moet hebben dan wat je tijdens de opleiding hebt geleerd!

Je bent in staat een vertrouwensband op te bouwen. Met bewoners, maar ook met je collega's. Als helpende ben je een belangrijke schakel binnen het totale zorgproces. Samen met je collega's onderneem jij als helpende iedere dag opnieuw al het mogelijke om een optimaal welzijn en welbevinden voor de bewoner te creëren.

Werken vanuit je hart

Natuurlijk willen wij vanuit Sevagram dat jij helemaal op jouw plek zit! Hoe we dat doen? Door te luisteren! Samen gaan we kijken naar jouw wensen als het om uren, diensten of doorgroeimogelijkheden gaat. Want bij Sevagram hebben we als moto: Alles wat je aandacht geeft, groeit! En dit past precies bij onze Planetree visie.

Zo maak jij het verschil
  • Jij staat sterk in je schoenen en weet het hoofd koel te houden in drukke en acute situaties.
  • Je moet ergens beginnen! Dus of je nu al jaren ervaring hebt, of net klaar bent met je studie. Bij ons team ben je van harte welkom.
  • Je hebt affiniteit met een van de doelgroepen Psychogeriatrie (dementie).
  • Je werkt graag binnen een afdeling wat zijn eigen huiselijke karakter heeft en waar voldoende doorgroeimogelijkheden zijn
  • Natuurlijk ben jij in het bezit van het diploma Helpende zorg en welzijn. Ben je nog bezig met je studie? Of overweeg je om de overstap van BOL naar BBL te maken? Ook dan komen we graag met je in contact.
Waar kun jij op rekenen?
  • Een vast contract voor 24 uur (uren in overleg) met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten naar een vast dienstverband
  • Salaris volgens FWG 25 cao VVT (maximaal € 2.717,96 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur)
  • Een team van enthousiaste collega's die elkaar ondersteunen, aanvullen en versterken. Jij bent hierin van harte welkom!
  • Sevagram is een grote organisatie. Wij hebben hierdoor voldoende mogelijkheden om je horizon te blijven verbreden
  • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, een mooi pensioen, aanvullende verzekeringen, meerkeuze arbeidsvoorwaarden en nog veel meer!
Zijn we een match?
Dan maken we graag kennis met je! Solliciteer met je CV of neem contact op met onze recruiter Christel Cals. Je mag haar bellen, appen of mailen via 06-21409137 of christel.cals@sevagram.nl.
Geen CV? Geen probleem! Laat je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we om de sollicitatie verder persoonlijk op te pakken.

Tot snel!