Sevagram zoekt een

Helpende bij Langedael in Vaals

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Vaals

Werkvelden

Ouderenzorg
Wil jij werken binnen de mooiste, moderne zorglocatie van Vaals? Wil jij zorgen met aandacht vanuit je hart waarbij de bewoner écht centraal staat? Grijp dan nu je kans en ga aan de slag binnen ons vernieuwde zorgcentrum Langedael!

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je aan de slag?
Locatie Langedael zit momenteel in de afrondende fase van een grote renovatie waarbij de bestaande bouw in hartje Vaals in fases is aangepakt. Beetje bij beetje veranderde de locatie in een aantrekkelijke, gemengde woonomgeving voor bewoners met zowel somatische als psychogeriatrische (dementie) zorgvragen. De locatie krijgt hierbij een eigentijds karakter, voorzien van technologische vernieuwingen die ervoor zorgen dat de best denkbare mensgerichte zorg kan worden verleend! Een aantal afdelingen zijn al volledig in gebruik en naar verwachting is de volledige verbouwing op korte termijn afgerond.

Klik hier voor meer informatie over (de renovatie van) onze locatie.

Jouw baan als helpende binnen Langedael in Vaals
Binnen onze vernieuwde locatie staat het welzijn van de bewoners écht centraal. Er wordt groepsgerichtere zorg verleend met oog voor de persoonlijke levenssfeer van de bewoners; meer persoonlijke leefruimte, meer buitenruimten, sfeer en meer aandacht voor huiselijkheid. De locatie krijgt een eigentijds karakter, voorzien van technologische vernieuwingen die ervoor zorgen dat de best denkbare mensgerichte zorg kan worden verleend! Jij voelt je net als onze bewoners thuis in deze vernieuwde omgeving en werkt me passie en plezier samen op onze nieuwe afdeling(en) binnen een nieuw team. Jij hebt een creatieve geest en komt met vernieuwende ideeën. Het samengevoel creëren, het thuisgevoel creëren, oog voor de behoefte van de bewoner, aandacht voor de omgeving, woongenot en sfeer. Hier gaat jouw hart sneller van kloppen!

Welk salaris verdien je als helpende bij Sevagram?
Bij ons ben je verzekerd van een goed salaris en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT 2022-2023.
  • In deze functie ontvang jij een salaris van € 2.264,72 – € 2.853,86 (afhankelijk van ervaring) bruto per maand op basis van 36 uur.
  • Daarnaast kun je rekenen op een goede pensioensregeling, onregelmatigheidstoeslagen, een eindejaarsuitkering en 237,4 verlofuren
  • Het gaat om een structurele functie binnen onze vaste teams.

Overige arbeidsvoorwaarden conform Cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg (VVT)

Wil jij solliciteren op deze vacature bij Langedael in Vaals?
Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button of een whatsappbericht sturen naar Meline (Recruiter) op 06 42 19 20 24.. Bij vragen staan teammanagers Malou voor PG (06 48 12 69 90) en Whitney voor woonzorg (06 39 26 56 86) je graag te woord.

Wil jij meer zien over het werken bij Sevagram? Volg ons dan op onze social media kanalen Facebook werkenbijsevagram en Instagram (@werkenbijsevagram) Tot snel!

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld