Sevagram zoekt een

Helpende bij Langedael in Vaals

Dienstverband

20 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Vaals

Werkvelden

Ouderenzorg
Wil jij werken binnen de mooiste, moderne zorglocatie van Vaals? Wil jij zorgen met aandacht vanuit je hart waarbij de bewoner écht centraal staat? Grijp dan nu je kans en ga aan de slag binnen ons vernieuwde zorgcentrum Langedael!

Aan de slag op Langedael
Locatie Langedael in hartje Vaals is een aantrekkelijke, gemengde woonomgeving voor bewoners met zowel somatische als psychogeriatrische (dementie) zorgvragen. Recent heeft de locatie een grote renovatie ondervonden. De locatie heeft hierdoor een eigentijds karakter gekregen, voorzien van technologische vernieuwingen die ervoor zorgen dat de best denkbare mensgerichte zorg kan worden verleend.

Binnen Langedael staat het welzijn van de bewoners écht centraal. Er wordt groepsgerichtere verleend met oog voor de persoonlijke levenssfeer van de bewoners; meer persoonlijke leefruimte, meer buitenruimten, sfeer en meer aandacht voor huiselijkheid. De locatie heeft een eigentijds karakter, voorzien van technologische vernieuwingen die ervoor zorgen dat de best denkbare mensgerichte zorg kan worden verleend. Onze medewerkers voelen zich net als onze bewoners thuis in deze vernieuwde omgeving. Het samen gevoel creëren, het thuisgevoel creëren, oog voor de behoefte van de bewoner, aandacht voor de omgeving, woongenot en sfeer. Daar staan wij voor!

Al een beetje sfeer proeven? Bekijk dan eens onze facebookpagina van Langedael.

Jouw baan als helpende
Als helpende zet jij je dagelijks in om de bewoners een warm thuisgevoel te geven. Je hebt oog voor wat de bewoners nodig hebben en begrijpt als geen ander dat je als helpende meer in huis moet hebben dan wat je tijdens de opleiding hebt geleerd!
Je bent in staat een vertrouwensband op te bouwen. Met bewoners, maar ook met je collega’s. Als helpende ben je een belangrijke schakel binnen het totale zorgproces. Samen met je collega’s onderneem jij als helpende iedere dag opnieuw al het mogelijke om een optimaal welzijn en welbevinden voor de bewoner te creëren.

Wil jij solliciteren op deze vacature bij Langedael in Vaals?
Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button of een whatsappbericht sturen naar Christel (Recruiter) op 06 21 40 91 37. Mocht je eerst nog wat vragen hebben staat zij je ook graag te woord!

Wil jij meer zien over het werken bij Sevagram? Volg ons dan op onze social media kanalen Facebook werkenbijsevagram en Instagram (@werkenbijsevagram) Tot snel!