De Zorggroep zoekt een

Helpende, DEM Kleinschalig Wonen Maasbracht , woning 31, Maasbracht

Dienstverband

20-24

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Maasbracht

Werkvelden

Ouderenzorg

Een afwisselende baan in een intramurale setting!

Op een mooie locatie aan de rand van Maasbracht heeft De Zorggroep vier groepswoningen voor in totaal 32 mensen met dementie gerealiseerd. De Zorggroep wil de bewoners daar goede zorg bieden met passende ondersteuning en een juiste benadering. De zorg is gericht op het welbevinden van de bewoners, waarbij wordt uitgegaan van de belevingswereld van elk individu en zijn persoonlijke behoeften en mogelijkheden. voor het team van woning 31 zoeken we een nieuwe collega!

Wat ga je doen?
Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw bewoners’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor de bewoners en geeft ze een thuisgevoel. In een zorgplan, dat je samen met het hele zorgteam opstelt, neem je op wat de doelstellingen van de bewoners zijn en welke zorg je moet verlenen als helpende. Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert en je ondersteunt waar nodig.

Je:

 • helpt met de ADL-zorg
 • ondersteunt met eten en drinken
 • ondersteunt bewoners met behulp van een zorgleefplan
 • begeleidt bij sociale en recreatieve activiteiten
 • Wat maakt jou de juiste Helpende?
 • Jij staat je mannetje en weet van aanpakken. Je roeit met de riemen die je hebt en doet dat graag samen met je collega’s.

Je bent een:

 • gediplomeerd Helpende (niveau 2)
 • goede luisteraar ook als het even niet uitkomt
 • kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Helpende schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 25 met een salaris van maximaal € 2.397,39 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt voor onbepaalde tijd, voor gemiddeld 20-24 uur per week.

Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:

 • eindejaarsuitkering van 8,3%
 • vakantiegeld van 8%
 • aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.

Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de functie en/of organisatie? Zelf ervaren hoe het in Maasbracht werkt en wil je een daggje meelopen? Neem dan contact op met Evelien Smeets, HR-medewerker, via email Evelien.Smeets@dezorggroep.nl

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?
Op www.werkenbijdezorggroep.nl vind je een overzicht van alle actuele vacatures. Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij.

En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis. Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers. Dwars door Noord- en Midden-Limburg. De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor. Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.