De Zorggroep zoekt een

Helpende, Dementie de Lom de Bergstraat groepswoningen 6 en 12, Tegelen

Dienstverband

16-24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Tegelen

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij dé zelfstandig werkende helpende die wij zoeken?

In het gebouw Centime in de Tegelse wijk De Nieuwe Munt bevinden zich zes groepswoningen van De Zorggroep.  In de groepswoningen wonen 7 bewoners met dementie. Door een huiselijke sfeer en een goede dagbesteding aan te bieden hopen we een prettige woonsfeer te kunnen aanbieden aan onze bewoners. We zijn een gemotiveerd team met hart voor de zorg. Binnen het team is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en inbreng.

Wat ga je doen?
Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor de bewoners van de groepswoning en geeft ze een thuisgevoel. In een zorgplan, dat je samen met het hele zorgteam opstelt, neem je op wat de doelstellingen van de bewoners zijn en welke zorg je moet verlenen als helpende.Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert en je ondersteunt waar nodig.

Je:
· helpt met de ADL-zorg
· ondersteunt met eten en drinken
· ondersteunt bewoners met behulp van een zorgleefplan
· begeleidt bij sociale en recreatieve activiteiten

Wat maakt jou de juiste Helpende?
Jij staat je mannetje en bent een aanpakker. Je houdt van afwisseling en creëert, samen met je collega's, voor de bewoners een gezellige en ontspannen sfeer. Als nieuwe collega verwachten wij ook dat je zelfstandig kunt werken, flexibel inzetbaar bent en affiniteit hebt met kleinschalig wonen.

Je bent een:
· gediplomeerd Helpende
· goede luisteraar ook als het even niet uitkomt
· kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Helpende schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 25 met een salaris van maximaal € 2.397,39 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor bepaalde tijd, jaarcontract met de mogelijkheid tot een vast contract, voor 16-24 uur per week. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:
· eindejaarsuitkering van 8,33%
· vakantiegeld van 8%
· aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden
Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de functie? Zelf ervaren hoe het team werkt? Loop een dagje mee. Neem contact op met Karin Ronckers, HR-medewerker, via mail karin.ronckers@dezorggroep.nl

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?
Op www.werkenbijdezorggroep.nl vind je een overzicht van alle actuele vacatures.
Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij.
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft.
Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.
Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg.
De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.