De Zorggroep zoekt een

Helpende, dementie kleinschalig wonen, Ruijsstraat, Helden

Dienstverband

20-24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Helden

Werkvelden

Ouderenzorg

Wil jij werken in een gezellig team dat altijd voor elkaar klaar staat als dat nodig en die samen de beste zorg proberen te leveren aan onze bewoners?
Aan de Ruijsstraat in Helden liggen vijf groepswoningen voor mensen met dementie. In De Ruijsstraat vormt een bewoner, samen met vijf medebewoners een zo gewoon mogelijk huishouden.

Wat ga je doen?
Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor de bewoners van de Ruijsstraat in Helden en geeft ze een thuisgevoel. In een zorgplan, dat je samen met het hele zorgteam opstelt, neem je op wat de doelstellingen van de bewoners zijn en welke zorg je moet verlenen als helpende.Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert en je ondersteunt waar nodig.


Je:
- helpt met de ADL-zorg
- ondersteunt met eten en drinken
- ondersteund bewoners met behulp van een zorgleefplan
- begeleidt bij sociale en recreatieve activiteiten

Wat maakt jou de juiste Helpende?
Jij staat je mannetje en bent een aanpakker. Je roeit met de riemen die je hebt en doet dat graag samen met je collega’s.

Je bent een:
- gediplomeerd Helpende
- kan goed luisteren ook als het even niet uitkomt
- kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega's

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Helpende schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 25 met een salaris van maximaal € 2.397,39 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt. Het aantal uren per week bespreken we samen. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners van de Ruijsstraat in Helden is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:
- eindejaarsuitkering van 8.33%
- vakantiegeld van 8 %
aantrekkelijk pakker aan secundaire arbeidsvoorwaarden
Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijste uitjes in het 'weg-na-het-werk'-programma.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in op onze site en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Neem contact op met de recruiter: Karin Ronckers, karin.ronckers@dezorggroep.nl of via telefoonnummer 06-10625351

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?
Op www.zorggroep.nl/vacatures vind je een overzicht van alle actuele vacatures.
Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij.
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis. Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers. Dwars door Noord- en Midden-Limburg. De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.