De Zorggroep zoekt een

Helpende, Dementie, Lavendel, Venlo

Dienstverband

Bespreekbaar

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Overige, Ouderenzorg

Heb jij affiniteit met de doelgroep van dementie en onbegrepen gedrag? Kun jij zowel zelfstandig als in teamverband werken? Ben jij daarbij ook nog flexibel? Lees dan snel onderstaande vacature door!

De vernieuwde afdeling met de naam Lavendel is gevestigd in D’n Horstgraaf te Venlo. Er is een woonomgeving gecreëerd voor bewoners wiens gedrag moeilijk te begrijpen is. In deze nieuwe woonomgeving zijn belevingsprikkels toegevoegd (zicht, geur, tast en gehoor). Zo lijkt het net alsof de bewoners een reisje kunnen maken met de trein. Ook kunnen er herinneringen opgehaald worden bij de foto's van Venlo in vroegere tijden etc. Spreekt dit alles jou aan en wil jij graag een onderdeel uitmaken van het sterke Lavendel team? Geef jij met jouw verfrissende blik invulling aan de persoonsgerichte zorg die de bewoners nodig hebben? Ben jij een ondernemend type en pionier? Pak dan deze bijzondere kans om aan de slag te gaan op de vernieuwde afdeling Lavendel!
 

Wat ga je doen?
Voor het vernieuwde team van Lavendel zoeken wij een Helpende welke stevig in zijn/haar schoenen staat, een uitdaging niet uit de weg gaat en er plezier uit haalt om samen met de collega's van Lavendel een nieuw team op te bouwen. Jij bent kritisch en durft nieuwe ideeën in te brengen wat betreft de gangbare werkwijzen. Je wilt kennis en expertise delen. Samen met jouw collega's ga je op zoek naar de meest optimale zorg voor onze bewoners.

Je bent er voor de bewoners van de Lavendel en geeft ze een thuisgevoel. In een zorgplan, dat je samen met het hele zorgteam opstelt, neem je op wat de doelstellingen van de bewoners zijn en welke zorg je moet verlenen als Helpende. Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert en je ondersteunt waar nodig.

Je:
·         helpt met de ADL-zorg.
·         ondersteunt bewoners met behulp van een zorgleefplan. 
·         begeleidt bij sociale en recreatieve activiteiten.

Onze collega's van de Lavendel vertellen je graag meer over het werken op deze afdeling, klik hier. 

Wat maakt jou de juiste Helpende?
Je bent zelfverzekerd en een echte aanpakker. Je kunt, samen met je collega’s, op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat moment ter beschikking hebt en maakt hierin de juiste keuzes.

Je:
·         bent een gediplomeerd Helpende.
·         hebt affiniteit met deze specifieke doelgroep van dementie en onbegrepen gedrag.
·         bent bereidt om belevingsgericht te werken en af te stemmen wat voor de bewoner, die jij als medewerker goed kent, de juiste zorg is.
·         durft te leren en deelt onderling kennis en expertise binnen het team. Feedback geven en nemen is hier een belangrijk onderdeel van.
·         bent een kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s.

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Helpende schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 25 met een salaris van maximaal € 2.481,30 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je per direct van start kunt. Het aantal uren per week bespreken we in overleg met jou. 
Wil je jezelf verder ontwikkelen? Doorgroeien naar de functie van bijvoorbeeld Verzorgende IG, Coördinator van Zorg en Diensten of Verpleegkundige met de daarbij behorende opleiding? We helpen je bij De Zorggroep graag met jouw individuele opleidingsvraag en gaan met je in gesprek over de mogelijkheden.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners van de Lavendel is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:
·         eindejaarsuitkering van 8,33%
·         vakantiegeld van 8%
·         aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Voor vragen wat betreft de functie inhoudelijk mag je contact opnemen met Anita van der Vight via telefoonnummer: 06-34488855 of e-mailadres: anita.van.der.vight@dezorggroep.nl  
Wil je meer informatie over De Zorggroep als organisatie, neem dan contact op met onze recruitment medewerker Lynn Jeuken via e-mailadres: werkenbij@dezorggroep.nl

Benieuwd geworden naar de vernieuwde afdeling Lavendel? Klik hier voor een sfeerimpressie. 

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?
Klik hier voor een overzicht van alle actuele vacatures.
Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft.
Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.
Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg.
De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.