De Zorggroep zoekt een

Helpende, Dementie, Woongroep Blauwververstraat, Venray

Dienstverband

Bespreekbaar

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Venray

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij een enthousiaste Helpende en heb jij affiniteit met dementie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In de Blauwververstraat in Venray heeft De Zorggroep vier groepswoningen voor in totaal 28 mensen met dementie gerealiseerd. Zeven bewoners vormen samen een zo gewoon mogelijk huishouden. Het uitgangspunt van wonen, welzijn en zorg in een kleinschalige woonvorm is dan ook zo veel als mogelijk een echt thuis bieden. Samen met medewerkers en vrijwilligers van De Zorggroep dragen familie en mantelzorgers daaraan bij. Blauwververstraat zijn woongroepen met 7 bewoners.

Wat ga je doen?
Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor de bewoners van de Blauwververstraat in Venrayen geeft ze een thuisgevoel. In een zorgplan, dat je samen met het hele zorgteam opstelt, neem je op wat de doelstellingen van de bewoners zijn en welke zorg je moet verlenen als helpende. Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert en je ondersteunt waar nodig.

Je:
-   helpt met de ADL-zorg
-   ondersteunt met eten en drinken
-   ondersteund bewoners met behulp van een zorgleefplan
-   begeleidt bij sociale en recreatieve activiteiten

Wat maakt jou de juiste Helpende?
Jij staat je mannetje en bent een aanpakker. Je roeit met de riemen die je hebt en doet dat graag samen met je collega’s.

Je bent een:
-   gediplomeerd Helpende
-   kan goed luisteren ook als het even niet uitkomt
-   kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega's

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Helpende schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 25 met een salaris van maximaal € 2.397,39 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt. Het aantal uren per week bespreken we samen. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners van de Blauwververstraat in Venray is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:
-   eindejaarsuitkering van 8,33%
-   vakantiegeld van 8%
-   aantrekkelijk pakker aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het 'weg-na-het-werk'-programma.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de functie of de organisatie? Zelf ervaren hoe het team in de Blauwververstraat werkt? Loop een dagje mee. Annelies Waasdorp (Medewerker Recruitment) vertelt je graag meer over het werk van Helpende binnen de Blauwververstraat. Bel haar op 06-57092944 of mail naar werkenbij@dezorggroep.nl.

Voor een sfeerimpressie van de woongroep aan de Blauwververstraat, klik hier

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?
Klik hier voor een overzicht van alle actuele vacatures.
Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis. Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers. Dwars door Noord- en Midden-Limburg. De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor. Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.