De Zorggroep zoekt een

Helpende, Dementie, Woongroep Schoutstraat, Sevenum

Dienstverband

16-20

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Sevenum

Werkvelden

Ouderenzorg

Is een baan als Helpende jou op het lijf geschreven?

Werk je graag zelfstandig en ben je op zoek naar een baan waarin je eigen verantwoordelijkheid wordt gewaardeerd? Is het werken in een organisatie die in beweging is en jou de ruimte geeft om te groeien echt iets voor jou? Solliciteer dan bij Woongroep Schoutstraat van De Zorggroep. Woongroep Schoutstraat bestaat uit vier woningen voor in totaal 28 mensen met dementie. Behalve de woningen van De Zorggroep zijn er ook nog appartementen van Wonen Limburg, in eerste instantie bedoeld voor de partners van bewoners met dementie.

Wat ga je doen?

Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor de bewoners van Schoutstraat en geeft ze een thuisgevoel. In een zorgplan, dat je samen met het hele zorgteam opstelt, neem je op wat de doelstellingen van de bewoners zijn en welke zorg je moet verlenen als Helpende. Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert en je ondersteunt waar nodig.

Je:

  • helpt met de ADL-zorg
  • ondersteunt met eten en drinken
  • ondersteunt bewoners met behulp van een zorgleefplan
  • begeleidt bij sociale en recreatieve activiteiten

Wat maakt jou de juiste Helpende?

Jij staat je mannetje en bent een aanpakker. Je roeit met de riemen die je hebt en doet dat graag samen met je collega’s.

Je bent een:

  • gediplomeerd Helpende
  • goede luisteraar ook als het even niet uitkomt
  • kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s

Hoe zorgen wij voor jou?

Als Helpende schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 25 met een salaris van maximaal € 2.481,30 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.  Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt. Het aantal uren per week bespreken we samen. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners in de Schoutstraat is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:

  • eindejaarsuitkering van 8,33%
  • vakantiegeld van 8%
  • aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Direct solliciteren?

Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?

Wil je meer informatie over de functie of de organisatie? Zelf ervaren hoe het team in de Schoutstraat werkt? Neem contact op met onze recruitmentmedewerker Marije van Delft. Bel haar op telefoonnummer 06-82049036 of mail naar werkenbij@dezorggroep.nl.

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?

Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij.
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep

De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft.
Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.
Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg.
De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden