Sevagram zoekt een

Helpende in Maastricht - PG en Somatiek

Dienstverband

28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg
Helpende in Maastricht - PG en Somatiek
Samen maken we de zorg van morgen nóg beter! Dit doen we SAMEN, met een luisterend oor, warm hart en oog voor onze bewoners, hun familie én je collega’s. Want alleen op deze manier bouwen we aan een echte vertrouwensrelatie.

Als helpende zet jij je dagelijks in om de bewoners een warm thuisgevoel te geven. Je hebt oog voor wat de bewoners nodig hebben en begrijpt als geen ander dat je als helpende meer in huis moet hebben dan wat je tijdens de opleiding hebt geleerd!

Je bent in staat een vertrouwensband op te bouwen. Met bewoners, maar ook met je collega’s. Als helpende ben je een belangrijke schakel binnen het totale zorgproces. Samen met je collega’s onderneem jij als helpende iedere dag opnieuw al het mogelijke om een optimaal welzijn en welbevinden voor de bewoner te creëren.

Waar ga jij werken?
Jij komt te werken bij Sevagram locatie Scharwyerveld. Scharwyerveld is een levendige locatie met veel gezelligheid. Onze locatie heeft twee grote afdelingen waarbij onze huiskamer centraal staat. Bij ons wonen mensen die door een lichamelijk probleem niet langer thuis kunnen wonen, maar ook mensen met dementie. Doordat je op beide afdelingen werkzaam bent, blijft het werk uitdagend en gevarieerd.

Daarnaast werk je bij Sevagram binnen een gecertificeerde Planetree organisatie. We bieden je de ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen. Als verzorgende IG weet jij hoe de zorg in elkaar zit. Jouw ideeën om de zorg te verbeteren zijn dan ook altijd welkom. Dit past precies bij onze Planetree visie! Want wij staan voor betere zorg, een helende omgeving en een gezonde organisatie.

Zo maak jij het verschil
  • Jij staat sterk in je schoenen en weet het hoofd koel te houden in drukke en acute situaties.
  • Je moet ergens beginnen! Dus of je nu al jaren ervaring hebt, of net klaar bent met je studie. Bij ons team ben je van harte welkom.
  • Je hebt affiniteit met een van de doelgroepen; Psychogeriatrie (dementie) en Somatiek.
  • Je werkt graag binnen een afdeling wat zijn eigen huiselijke karakter heeft en waar voldoende doorgroeimogelijkheden zijn
  • Natuurlijk ben jij in het bezit van het diploma Helpende zorg en welzijn. Ben je nog bezig met je studie? Of overweeg je om de overstap van BOL naar BBL te maken? Ook dan komen we graag met je in contact.

Waar kun jij op rekenen?
  • Een vast contract voor 28 uur.
  • Salaris volgens FWG 25 cao VVT (maximaal € 2.853,86 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur)
  • Een team van enthousiaste collega’s die elkaar ondersteunen, aanvullen en versterken. Jij bent hierin van harte welkom!
  • Sevagram is een grote organisatie. Wij hebben hierdoor voldoende mogelijkheden om je horizon te blijven verbreden
  • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, een mooi pensioen, aanvullende verzekeringen, meerkeuze arbeidsvoorwaarden en nog veel meer!

Zijn we een match?
Dan maken we graag kennis met je! Solliciteer met je CV of neem contact op met onze recruiter Meline Schepers. Je mag haar bellen, appen of mailen via 06 42 19 20 24 of meline.schepers@sevagram.nl.
Geen CV? Geen probleem! Laat je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we om de sollicitatie verder persoonlijk op te pakken.

Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje op de facebook pagina van Scharwyerveld: KLIK HIER

Tot snel!