Sevagram zoekt een

Helpende in onze aanleunwoningen in Maastricht

Dienstverband

20 - 40 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Thuiszorg
Helpende in onze aanleunwoningen in Maastricht
Als Helpende in onze thuiszorg heb jij een stabiele en gezellige baan met ruimte om verder te groeien. In dit team heeft iedereen zijn/haar eigen rol en talenten. We zijn benieuwd naar jouw talenten!

Op welke Sevagram locatie in Zuid-Limburg ga jij aan de slag?
Als Helpende kom je te werken in een van onze teams in Maastricht Oost. Onze zorgwoningen, ook wel aanleunwoningen genoemd, geven bewoners de mogelijkheid om zelfstandig te wonen in de nabijheid van onze zorgcentra. Je gaat als het ware op bezoek waardoor er veel afwisseling zit in je fysieke werklocatie.

Bij Sevagram werk je in een gecertificeerde Planetree organisatie. We bieden je de ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen. Als Helpende weet jij hoe de zorg in elkaar zit, jouw ideeën om de zorg te verbeteren zijn dan ook altijd welkom. Dit past precies bij onze Planetree visie! Want wij staan voor betere zorg, een helende omgeving en een gezonde organisatie.

Werken bij Verzorgd wonen wat voor jou?
In onze extramurale zorg heb jij een unieke functie als Helpende in de directe nabijheid van de thuissituatie van de bewoners. Je levert dagelijks zorg op maat en een warm thuisgevoel! Hierdoor kunnen bewoners langer zelfstandig met behoud van eigen regie in hun vertrouwde omgeving blijven wonen.

Werken in de thuiszorg kent veel vrijheid maar vraagt ook om een verantwoordelijkheidsgevoel en ondernemerschap. Je verleent zorg maar monitort daarbij ook hoe een bewoner zich verder ontwikkelt en anticipeert op verandering.

Je hebt oog voor wat de bewoners nodig hebben en begrijpt als geen ander dat je als helpende meer in huis moet hebben dan wat je tijdens de opleiding hebt geleerd. Je bent in staat een vertrouwensband op te bouwen. Met bewoners, maar ook met je collega’s. Als helpende ben je een belangrijke schakel binnen het totale zorgproces.

Matchen we?
Solliciteren op de vacature gaat heel makkelijk! Je kunt klikken op de sollicitatie button hieronder.
We snappen dat het spannend is dus mocht je nog vragen hebben kun je gerust een WhatsApp berichtje sturen naar onze recruiter (Meline) via 06-42192024 of een mailtje naar meline.schepers@sevagram.nl.

Geen CV? Geen probleem! Laat je naam en telefoonnummer achter dan nemen we persoonlijk even contact op!

Tot snel in Maastricht!