Sevagram zoekt een

Helpende in onze aanleunwoningen in Maastricht

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Thuiszorg
Helpende in onze aanleunwoningen in Maastricht
Als Helpende in onze thuiszorg heb jij een stabiele en gezellige baan met ruimte om verder te groeien. In dit team heeft iedereen zijn/haar eigen rol en talenten. We zijn benieuwd naar jouw talenten!

Op welke Sevagram locatie in Zuid-Limburg ga jij aan de slag?
Als Helpende kom je te werken in een van onze teams in Maastricht Oost. Onze zorgwoningen, ook wel aanleunwoningen genoemd, geven bewoners de mogelijkheid om zelfstandig te wonen in de nabijheid van onze zorgcentra. Je gaat als het ware op bezoek waardoor er veel afwisseling zit in je fysieke werklocatie.

Bij Sevagram werk je in een gecertificeerde Planetree organisatie. We bieden je de ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen. Als Helpende weet jij hoe de zorg in elkaar zit, jouw ideeën om de zorg te verbeteren zijn dan ook altijd welkom. Dit past precies bij onze Planetree visie! Want wij staan voor betere zorg, een helende omgeving en een gezonde organisatie.

Werken bij Verzorgd wonen wat voor jou?
In onze extramurale zorg heb jij een unieke functie als Helpende in de directe nabijheid van de thuissituatie van de bewoners. Je levert dagelijks zorg op maat en een warm thuisgevoel! Hierdoor kunnen bewoners langer zelfstandig met behoud van eigen regie in hun vertrouwde omgeving blijven wonen.

Werken in de thuiszorg kent veel vrijheid maar vraagt ook om een verantwoordelijkheidsgevoel en ondernemerschap. Je verleent zorg maar monitort daarbij ook hoe een bewoner zich verder ontwikkelt en anticipeert op verandering.

Je hebt oog voor wat de bewoners nodig hebben en begrijpt als geen ander dat je als helpende meer in huis moet hebben dan wat je tijdens de opleiding hebt geleerd. Je bent in staat een vertrouwensband op te bouwen. Met bewoners, maar ook met je collega’s. Als helpende ben je een belangrijke schakel binnen het totale zorgproces.

We leveren persoonsgerichte zorg op een liefdevolle en warme manier. Aspecten als zorg, welzijn en welbevinden, dát is waar het om draait. De wens van de bewoner staat hierin centraal!

Wat mag je van ons verwachten als Helpende bij Sevagram?
Bij ons ben je verzekerd van fijne secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao VVT 2022-2023.
  • In deze functie ontvang jij een salaris van € 2.264,72– € 2.853,86 (afhankelijk van ervaring) bruto per maand op basis van 36 uur.
  • Daarnaast kun je rekenen op een goede pensioensregeling, onregelmatigheidstoeslagen, een eindejaarsuitkering en 237,4 verlofuren
  • We bouwen graag samen aan een langdurige arbeidsrelatie. We bieden je daarom een contract die aansluit op jouw wensen en situatie én uitzicht op een vast dienstverband.

Overige arbeidsvoorwaarden conform Cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg (VVT)

Zo maak jij het verschil
  • Het werken in de aanleunwoningen is voor jou de ideale combinatie van de vrijheid en zelfstandigheid van de thuiszorg, en de gezelligheid van het team dicht in de buurt!
  • Jij staat sterk in je schoenen en weet het hoofd koel te houden in drukke en acute situaties.
  • Je hebt affiniteit met een van de doelgroepen; Psychogeriatrie, Somatiek of de thuiszorg.
  • Jij voelt je als een vis in het water binnen een functie die veelal vrijheid en zelfstandigheid kent.
  • Natuurlijk ben jij in het bezit van een diploma Helpende.

Wil jij solliciteren op onze vacature van Helpende in Maastricht?

We maken het graag zo makkelijk mogelijk voor je. Je kunt klikken op de sollicitatie button of een whatsappbericht sturen naar Meline Schepers (Recruiter) op 0642192024.
Geen CV? Geen probleem! Laat je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we om de sollicitatie verder persoonlijk op te pakken.

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Tot snel!