De Zorggroep zoekt een

Helpende, Integraal Expertisecentrum Psychogeriatrie en Psychiatrie (IEP), Venlo

Dienstverband

24-28 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Overige

Werk jij zelfstandig? Heb jij lef en durf je naar eigen inzicht te handelen? Word je daarbij graag uitgedaagd? 

Het Integraal Expertisecentrum Psychogeriatrie (IEP) in Venlo is, naast het IEP in Venray, onderdeel van een unieke regionale samenwerking. Hierbinnen werken De Zorggroep, Proteion en Vincent van Gogh samen aan de beste zorg voor ouderen met dementie en onbegrepen gedrag. Binnen het IEP komt de specifieke deskundigheid en ervaring van psychiatrie en verpleeghuiszorg samen in de behandeling, zorg en ondersteuning voor ouderen met dementie in combinatie met gedragsproblemen. Samen de kennis, samen de zorg.
 

Wat ga je doen?  
Als Helpende binnen het Integraal Expertisecentrum Psychogeriatrie (IEP) in Venlo bied je bewoners een intensieve behandeling, (belevingsgerichte) zorg en ondersteuning aan zodat zij de overstap kunnen maken naar een zorgcentrum, een kleinschalige woonvorm of (als het mogelijk is) terug naar hun eigen woonsituatie. Het accent ligt primair op de behandeling. Het verblijf binnen het IEP is tijdelijk: de behandelperiode bestaat uit maximaal 14 weken, afhankelijk van de persoonlijke problematiek en het individuele herstelproces. 
Je:
·                         helpt met de ADL-zorg 
·                         ondersteunt met eten en drinken 
·                         ondersteunt bewoners met behulp van een zorg- behandelplan 

Wat maakt jou de juiste Helpende?  
Jij staat je mannetje en bent een aanpakker. Je roeit met de riemen die je hebt en doet dat graag samen met je collega’s. 
Je bent: 
·                         een gediplomeerd Helpende 
·                         bekend met de doelgroep
·                         stressbestendig
·                         een goede luisteraar ook als het even niet uitkomt 
·                         een kei in de omgang met bewoners, hun familie en je collega’s   

Hoe zorgen wij voor jou?  
Als Helpende schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 25 met een salaris van maximaal € 2.481,30 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.  Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt. Het aantal uren per week bespreken we samen. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.  

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners het Integraal Expertisecentrum Psychogeriatrie (IEP) is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een: 
·       eindejaarsuitkering van 8,33%  
·       vakantiegeld van 8% 
·       aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.   

Direct solliciteren? 
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe. 
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).   

Eerst meer weten?  
Voor vragen wat betreft de functie inhoudelijk mag je contact opnemen met Anita van der Vight via telefoonnummer: 06-34488855 of e-mailadres: anita.van.der.vight@dezorggroep.nl  
Wil je meer informatie over De Zorggroep als organisatie, neem dan contact op met onze recruitmentmedewerker Lynn Jeuken via e-mailadres: werkenbij@dezorggroep.nl

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?  
Klik hier voor een overzicht van alle actuele vacatures.  
Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij!  
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken! 

De Zorggroep 
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft.  
Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.  
Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers. 
Dwars door Noord- en Midden-Limburg.  
De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.  
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou. 


Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.