Sevagram zoekt een

Helpende locatie De Regenboog

Dienstverband

24-28 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Ouderenzorg

Bouw jij mee aan de toekomst van de Regenboog, nieuwe collega? Wij zijn op zoek naar helpenden die het leuk vinden om te werken binnen de ouderenpsychiatrie binnen De Regenboog te Heerlen. Ga jij deze uitdaging aan?

De Regenboog wordt het expertisecentrum voor psychiatrische verpleeghuisbewoners binnen Sevagram. Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s die mee willen bouwen aan dit nieuwe centrum. De Regenboog is gelegen in de wijk Meezenbroek in Heerlen. Er wonen 62 bewoners, verdeeld over 4 etages.

Voor De Regenboog zoekt Sevagram:

Helpenden (24-28 uur)

Je hebt oog voor wat de bewoners nodig hebben en begrijpt als geen ander dat je als helpende meer in huis moet hebben dan wat je tijdens de opleiding hebt geleerd. Je denkt mee over de zorg en dienstverlening, en het welzijn van onze bewoners. Je bent daarbij in staat een vertrouwensband op te bouwen met de bewoner. Je bent bereid om alle diensten te werken, ook nachtdiensten. Bij voorkeur heb je al ervaring in de psychiatrische zorg of je bent bereid je hier (verder) in te ontwikkelen. Samen met je collega’s onderneem jij iedere dag opnieuw al het mogelijke om een optimaal welzijn en welbevinden voor de bewoner te creëren. Jouw flexibele en proactieve houding zorgen ervoor dat jij hierbij net dát stapje meer weet te zetten. We gaan graag het gesprek aan om te kijken of wij jou kunnen verwelkomen als nieuwe collega!

Pas jij bij Sevagram?

  • Je bent iemand waar het team en de bewoners op kunnen rekenen;
  • Jouw nieuwsgierigheid maakt dat jij je wilt blijven ontwikkelen;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met het werken binnen teams voor ouderen met een psychische stoornis en/of wilt je hierin (verder) ontwikkelen
  • Natuurlijk ben jij in het bezit van het diploma helpende zorg en welzijn niveau 2. 

Waar kun jij op rekenen?

  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Wij bieden volop ruimte voor ontwikkeling;
  • Jij krijgt in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris volgens FWG 25, cao VVT;
  • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer;
  • Bij indiensttreding dien je een geldige VOG te kunnen overleggen.

Kom maar op!
Ben jij ervan overtuigd dat we bij elkaar passen? Reageer via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet. Eerst nog wat vragen of wil je graag meer weten over deze functie? Dan staat de teammanager zorg, Ria Hermans (+31612761875), je graag te woord.

Onderdeel van de indiensttreding is dat je een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen. Het recruitment team werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.