Sevagram zoekt een

Helpende locatie Hollehof

Dienstverband

24 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Dus zoek je een baan waarmee je het verschil maakt in het leven van mensen. De Hollehof biedt je zo'n mooie baan, gewoon bij jou in de regio. Wij ontvangen je met open armen!

Je hebt oog voor wat de bewoners nodig hebben en begrijpt als geen ander dat je als helpende meer in huis moet hebben dan wat je tijdens de opleiding hebt geleerd. Je bent in staat een vertrouwensband op te bouwen. Met bewoners, maar ook met je collega's. Als helpende ben je een belangrijke schakel binnen het totale zorgproces. Samen met je collega's onderneem jij iedere dag opnieuw al het mogelijke om een optimaal welzijn en welbevinden voor de bewoner te creëren. Jouw flexibele en proactieve houding zorgen ervoor dat jij hierbij net dát stapje meer weet te zetten. Wil jij het verschil maken voor onze bewoners met een somatische zorgvraag? Dan gaan we graag het gesprek aan om te kijken of wij jou kunnen verwelkomen als nieuwe collega!

Wat mag jij van ons verwachten?
Bij Sevagram vinden wij het belangrijk dat jij zelf de regie voert over jouw werk en daardoor ruimte hebt om beter en met meer plezier zorg te verlenen. We staan open voor nieuwe ontwikkelingen en leren graag met jou en van jou. We kijken naar jouw talenten en stimuleren persoonlijke ontwikkeling. Zo kun jij doen waar je goed in bent: onze bewoners de allerbeste zorg geven die zij verdienen. Bij Sevagram kun je bovendien rekenen op:
  • Een salaris conform FWG 25 cao VVT.
  • Mogelijkheid om parttime te werken.
  • Collegiaal roosteren.
  • Interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, goed pensioen, reiskostenvergoeding, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.
Bij Sevagram maak jij het verschil!
Als helpende bij Sevagram doe je er alles aan je in te leven in de bewoners met wie je werkt. Jij maakt voor hen het verschil. Je laat ze thuis voelen, tovert een glimlach op hun gezicht en hebt samen plezier. Hierdoor kun je rekenen op een flinke dosis waardering. En dat draagt bij aan het werkplezier. Je hebt een creatieve geest en komt met vernieuwende ideeën. Daarbij houd je voortdurend rekening met de belangen van onze bewoners. Een beroep op jouw zelfredzaamheid kan ook in het belang van de bewoner zijn.

Zo maak jij het verschil:
  • Je bent gediplomeerd Helpende zorg & welzijn die bekwaam is in het verrichten van huishoudelijke en eenvoudige verzorgende taken.
  • Je hebt een flexibele instelling die ervoor zorgt dat je net dát stapje meer zet voor onze bewoners en een fijne collega bent om mee samen te werken.
  • Je hebt een warme uitstraling en hebt affiniteit met de doelgroep ouderen en in het bijzonder ouderen met dementie.
  • Het principe "kleinschalig wonen" past goed bij jou.
  • Je bent minimaal 28 uur per week beschikbaar.
  • Je bent bereid om buiten kantooruren en in het weekend te werken.
Wil je meer weten over onze de locatie, het team of de functie? Neem contact op met Leon Lemmens!

Tot snel!