Sevagram zoekt een

Helpende locatie Tobias

Dienstverband

20 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Je hebt passie voor zorg en welzijn. En talent dat je wilt benutten.
Dus zoek je een baan waarmee je het verschil maakt in het leven van mensen. Sevagram biedt je zo’n mooie baan, gewoon bij jou in de regio. Wij ontvangen je met open armen!

Als Helpende draag jij een steentje bij aan het creëren van een huiselijke en vertrouwde woonomgeving voor onze bewoners met dementie. Want wij willen dat iedereen zich bij Sevagram thuis voelt. Aspecten als zorg, welzijn en welbevinden, dát is waar het om draait. Juist hiermee maken we het verschil in het leven van onze bewoners. Een baan als helpende bij een zorgorganisatie is misschien niet heel uniek. Werken bij een gecertificeerde Planetree-organisatie is dat wél.

Wat mag jij van ons verwachten?
Bij Sevagram vinden wij het belangrijk dat jij zelf de regie voert over jouw werk en daardoor ruimte hebt om beter en met meer plezier zorg te verlenen. We staan open voor nieuwe ontwikkelingen en leren graag met jou en van jou. We kijken naar jouw talenten en stimuleren persoonlijke ontwikkeling. Zo kun jij doen waar je goed in bent: onze bewoners de allerbeste zorg geven die zij verdienen. Bij Sevagram kun je bovendien rekenen op:
  • Een salaris conform FWG 25 cao VVT.
  • Mogelijkheid om parttime te werken.
  • Flexibele werktijden.
  • Interessante extra’s zoals een eindejaarsuitkering, goed pensioen, reiskostenvergoeding, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Bij Sevagram maak jij het verschil!
Als helpende bij Sevagram doe je er alles aan je in te leven in de bewoners met wie je werkt. Jij maakt voor hen het verschil. Je laat ze thuis voelen, tovert een glimlach op hun gezicht en hebt samen plezier. Hierdoor kun je rekenen op een flinke dosis waardering. En dat draagt bij aan het werkplezier. Je hebt een creatieve geest en komt met vernieuwende ideeën. Daarbij houd je voortdurend rekening met de belangen van onze bewoners. Een beroep op jouw zelfredzaamheid kan ook in het belang van de bewoner zijn.

Zo maak jij het verschil:
  • Je bent gediplomeerd Helpende zorg & welzijn die bekwaam is in het verrichten van huishoudelijke en eenvoudige verzorgende taken.
  • Beschik jij over een certificaat helpende plus, dan is dat een pré;
  • Je hebt een flexibele instelling die ervoor zorgt dat je net dát stapje meer zet voor onze bewoners en een fijne collega bent om mee samen te werken.
  • Je hebt een warme uitstraling en hebt affiniteit met de doelgroep ouderen en in het bijzonder ouderen met dementie.
  • Het principe “kleinschalig wonen” past goed bij jou.
  • Je bent bereid om buiten kantooruren en in het weekend te werken.

Solliciteren
Ben jij net zo enthousiast als wij en wil jij ons net zo graag leren kennen als wij jou? Dan staat de koffie en thee klaar. Reageer dan via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet.
Eerst nog wat vragen? Dan staan Vivian en Sonja, teammanagers Zorg, je graag te woord.

Tot snel!