Vivantes zoekt een

Helpende of Verzorgende IG avonddienst, Moutheuvel

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Stein

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij betrokken en professioneel? En heb jij durf en veerkracht om mee te bouwen aan persoonsgerichte zorg? Dan willen wij jou!

Wat bieden wij?


 • Een contract van bepaalde tijd met de mogelijkheid tot verlening bij goed functioneren in de functie van Helpende, een contract voor onbepaalde tijd (na proeftijd van twee maanden) in de functie van Verzorgende IG.
 • Als Helpende is je salaris ingedeeld in FWG 25 (maximaal € 2.397,39 per maand bij een fulltime dienstverband) als Verzorgende (IG) is je salaris ingedeeld in FWG 35 (maximaal € 2.668,93 per maand bij een fulltime dienstverband) conform de recent stevig opgewaardeerde cao VVT.
 • Negen woonzorglocaties binnen een straal van 10 kilometer, met elk hun eigen 'couleur lokale'.
 • Het aantal contracturen in de functie van Helpende is 20 uur, voor de functie van Verzorgende IG zijn de uren bespreekbaar.
 • Je krijgt verschillende extraatjes: zoals het meerkeuzesysteem FiscFree waar je verschillende producten of diensten met belastingvoordeel kan aanschaffen en we bieden een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% over je brutoloon.
 • De mogelijkheid bestaat deel te nemen aan training en opleidingen die aansluiten op jouw behoeftes.
Je wordt aangenomen als vaste avonddienst, je werkt dus uitsluitend avonden. De diensten in de functie van Helpende zijn van 16:00 uur t/m 21:00 uur, en in de functie van Verzorgende IG van 15:00 uur t/m 23:00 uur.

Functie-eisen


 • Een afgeronde opleiding tot Helpende, MBO niveau 2 of Verzorgende (IG), MBO niveau 3.
 • Betrokken en professioneel.
 • Durf en veerkracht om mee te bouwen.
 • Allround inzetbaarheid. Vivantes biedt zorg in negen locaties en bij de mensen thuis.
 • Een flexibele persoonlijkheid en sociale vaardigheden t.a.v. de cliënten en collega's.
 • Bereid zijn om wonen en welzijn voorop te stellen.
 • Je bent een initiatiefrijk persoon en werkt samen naar een oplossing toe.
 • Binnen één maand na start dienstverband lever je een VOG (Verklaring omtrent gedrag) aan bij de HR-administratie. Kosten voor de aanvraag worden vergoed.

Contactpersoon Vivantes

Bij vragen kun je vrijblijvend contact opnemen met Jantine Tanis, recruitment specialist. Dit kan via 06- 11 41 88 08 of j.tanis@vivantes.nl

Meer weten?

Kijk ook eens op onze website onder het kopje werken & leren . Hier vind je onder andere: de ervaringen van onze medewerkers, wat ons als Vivantes aantrekkelijk maakt en een lijst met alle vacatures waar je bij interesse meteen op kan solliciteren.

Ouder worden doe je samen!

Vivantes is er voor de (kwetsbare) ouderen in de Westelijke Mijnstreek. Onze voorzieningen en faciliteiten bieden een veilige en prettige woonomgeving die geschikt is om zoveel mogelijk onder eigen regie te kunnen blijven leven, ook indien ouderen geconfronteerd worden met geestelijke en/of lichamelijke beperkingen. Daarbij wonen zij ofwel binnen één van onze verpleeghuizen, ofwel in één van de zorgwoningen naast onze verpleeghuizen.

Onze zorg is altijd persoonsgericht. Onze aandacht is gericht op zorg en ondersteuning, aanvullend op wat de cliënt of bewoner zelf nog kan; alleen of samen met hun naasten. Als dat niet meer kan, nemen we het over. Maar we zijn er altijd op gericht het leven zo aangenaam mogelijk te maken. En om mensen op een waardige en respectvolle manier afscheid te laten nemen van het leven. Dat doen we samen. Alle disciplines en betrokkenen zetten zich hiervoor in en werken hierin samen.

Kernwaarden

Wij geven onze cliënten ruimte om zichzelf te zijn, om hun eigen dag- en leefritme te volgen. Maar we zijn dichtbij als ze ons nodig hebben. We hebben aandacht voor de mens en handelen vanuit respect voor hun (levens)verhaal.