De Zorggroep zoekt een

Helpende of Verzorgende IG, Dementie kleinschalig wonen, Baarlo

Dienstverband

bespreekbaar

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 2

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Ouderenzorg

Is een baan in de zorg jou op het lijf geschreven? Werk je graag zelfstandig in een klein gezellig hardwerkend team, ben je op zoek naar een baan waarin je eigen verantwoordelijkheid wordt gewaardeerd? En wil je werken in een organisatie die in beweging is en jou de ruimte geeft om te groeien? Dan ben je op zoek naar ons!
In het midden van het kleine dorp Baarlo liggen 3 kleinschalige woongroepen. De locatie ligt centraal in het dorp met op loop afstand winkels en eetgelegenheden Deze woongroepen bestaan uit 2 woongroepen van 9 bewoners en 1 woongroep van 6 bewoners, met uiteenlopende ziektebeelden. Op deze kleinschalige woongroepen werkt een enthousiaste groep medewerkers.

Wat ga je doen?

Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor de bewoners en geeft ze een thuisgevoel. In een zorgplan, dat je samen met het hele zorgteam opstelt, neem je op wat de doelstellingen van de bewoners zijn en welke zorg je moet verlenen als helpende of verzorgende IG. Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert en je ondersteunt waar nodig.

Je:

• helpt met wassen en aankleden

• begeleidt bij sociale en recreatieve activiteiten

• verricht, in het geval van Verzorgende IG, verpleegtechnische handelingen

Wie ben jij?

Je staat je mannetje en bent een kordate beslisser. Je roeit met de riemen die je hebt en doet dat graag samen met je collega's. Je bent goed in staat om jouw taken zelfstandig uit te voeren en kunt daarnaast goed samenwerken in teamverband. Daarnaast ben je flexibel, bereid om vraaggericht te werken en kun je goed jouw grenzen aangeven en bewaken. Met jouw geduld en sociale vaardigheden zit het wel goed; hierdoor kun je op een respectvolle manier omgaan met cliënten, hun familie en je collega's.

Verder belangrijk om te hebben:

  • Goede luisteraar ook als het even niet uitkomt

  • Diploma Helpende zorg en Welzijn niveau 2 of Diploma Verzorgende IG of Ziekenverzorgende

  • Voor externe kandidaten is een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist

Hoe zorgen wij voor jou?

Werken bij de Zorggroep betekent werken binnen een organisatie waar de cliënt centraal staat. Voor jou is de cao VVT van toepassing. Deze biedt marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden en een goede pensioenregeling. Het maximale salaris voor een helpende is: € 2.397,39 bruto per maand. Het maximale salaris voor een verzorgende IG is: € 2.668,93 bruto per maand.

Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt. Het aantal uren per week bespreken we samen. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:

· eindejaarsuitkering van 7,4%

· vakantiegeld van 8%

· aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden

Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Contact & procedure info

Geïnteresseerd? Dan leren we je graag kennen! Solliciteer direct via onze website. Wil je een dagje meelopen om sfeer te proeven of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Mieke Dings 06 30 75 6080.
Nadat we jouw sollicitatie hebben ontvangen, krijg je zo snel mogelijk een terugkoppeling en bij wederzijdse interesse nemen we telefonisch contact met je op om jouw ervaring als helpende of verzorgende en motivatie te bespreken, ook zullen we je dan meenemen in de verdere procedure.

Over de Zorggroep

De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft.
Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis. Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg.
De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.