Sevagram zoekt een

Helpende of Verzorgende IG Langedael

Dienstverband

20/24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 2

Standplaats

Vaals

Werkvelden

Ouderenzorg

Wil jij je inzetten voor het geluk en welzijn van onze bewoners en je daarnaast ontwikkelen in je vakgebied? 

Wij zoeken nieuwe collega’s: 

Helpende of Verzorgende IG (20/24 uur per week, uren zijn bespreekbaar)

We hoeven jou niet te vertellen wat het werken als helpende of verzorgende IG inhoudt. Dat weet jij als geen ander! Wat we je wel willen vertellen is wat werken bij ons bijzonder maakt. Als nieuwe collega binnen Langedael werk je zowel binnen de afdeling woonzorg als binnen PG. Komend jaar zal de locatie volop in beweging zijn. Er staat een verbouwing gepland die past bij de nieuwe visie van Langedael. Deze is gericht op “toekomst ouderenzorg” waarbij het welzijn van de bewoners nóg centraler staat. Er zullen nieuwe afdelingen worden gevormd waarin het gevoel van vrijheid en eigen regie van de bewoners voorop staat. Dit vraagt zorgprofessionals die hier samen verder vorm aan willen geven.   

Binnen Langedael werk je vanuit een enthousiast team met ervaren, betrokken collega’s die jou graag op weg helpen zodat jij jezelf optimaal verder kunt ontwikkelen. Langedael is een leerhuis. Ontwikkeling van de medewerkers staat hier hoog in het vaandel. Samen leveren we zorg op een liefdevolle manier, warm. Aspecten als zorg, welzijn en welbevinden, dát is waar het om draait. Juist hiermee maken we het verschil in de levens van onze bewoners. Wij dagen je dan ook graag uit om mee te denken en jouw vernieuwende ideeën in te zetten om zo het thuisgevoel voor onze bewoners te evenaren. 

Pas jij bij Sevagram?

  • Je bent iemand waar het team en de bewoners op kunnen rekenen en bent beschikbaar om in alle voorkomende diensten te werken;
  • Jouw nieuwsgierigheid maakt dat jij je wilt blijven ontwikkelen, samen met ons!;
  • Jij hebt affiniteit met ouderen;
  • Natuurlijk ben jij in het bezit van het diploma helpende met aantekening medicatie of verzorgende IG. 

Waar kun jij op rekenen?

  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Wij bieden volop ruimte voor ontwikkeling;
  • Wij bieden je in eerste instantie een tijdelijk contract, met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd bij goed functioneren;
  • Salaris op basis van achtergrond en ervaring volgens cao VVT;
  • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Kom maar op!

Ben jij ervan overtuigd dat we bij elkaar passen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie. Vertel ons in ieder geval welke relevante werkervaring je hebt en waarom je nou juist bij ons wilt komen werken. Eerst nog wat vragen? Dan staat Erik Königs, teammanager zorg, je graag te woord.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

**Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure