Sevagram zoekt een

Helpende of Verzorgende IG of Verpleegkundige binnen nieuw Valkenheim in Valkenburg

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Valkenburg a/d Geul

Werkvelden

Ouderenzorg
Zie jij het als een uitdaging om onze bewoners terug een warm thuisgevoel in Valkenburg te kunnen geven? En wil jij graag onderdeel uitmaken van iets nieuws? Grijp dan nu je kans! Ons nieuwe Valkenheim is namelijk op zoek naar nieuwe collega’s.

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je aan de slag?
Als helpende, verzorgende IG of verpleegkundige kom je te werken binnen locatie Valkenheim in hartje Valkenburg. Je komt terecht in een nieuw team mét ervaren collega’s die veel expertise op het gebied van dementie in huis hebben. Onze locatie ontkwam vorig jaar zomer niet aan de overstromingen. De locatie werd ernstig getroffen en bewoners werden verspreid ondergebracht op andere locaties in de regio. Ondertussen werd er gebouwd aan een nieuw “thuis” en inmiddels is de nieuwbouw volledig geopend en kunnen bewoners en collega’s weer genieten van werken en wonen op hun oude vertrouwde plek. Er kan weer verder gebouwd worden aan toekomst ouderenzorg. Daarom zoeken wij nieuwe collega’s die hieraan willen bijdragen!

Alvast een indruk krijgen van de locatie? Klik dan hier voor meer informatie en een digitale rondleiding door de nieuwbouw!

Jouw baan als helpende, verzorgende IG of verpleegkundige binnen Valkenheim in Valkenburg
“Het samengevoel creëren, het thuisgevoel creëren, oog voor de behoefte van de bewoner, zorg op maat, aandacht voor de omgeving, woongenot en sfeer.” Hier gaat jouw zorghart sneller van kloppen! Hoe mooi is het dat jij hier vanaf het eerste moment bij betrokken kunt zijn? Binnen onze nieuwe locatie wordt het gewende leven van onze bewoners zoveel mogelijk voortgezet. Daarbij heeft ieder zijn of haar eigen regie. Jij kent de bewoners op jouw afdeling als geen ander. Dit zorgt ervoor dat jij de beste mensgerichte zorg en welzijn kunt leveren. Hierbij hou je rekening met eigen leefgewoontes die in samenspraak vraaggericht worden aangeboden om het thuisgevoel te evenaren.

Voor onze mensgerichte manier van zorg hebben wij recent opnieuw een gouden (internationale) certificering van Planetree ontvangen! : https://www.sevagram.nl/nws/723-hoogste-internationale-erkenning-voor-merkbare-mensgerichte-zorg-voor-sevagram.html

Welk salaris verdien je als helpende, verzorgende IG of verpleegkundige bij Sevagram?
Bij ons ben je verzekerd van een goed salaris en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT 2022.
  • In deze functie ontvang jij een salaris van € 2.077,40 – € 3.471,49 (afhankelijk van ervaring en je diploma) bruto per maand op basis van 36 uur.
    • Daarnaast kun je rekenen op een goede pensioensregeling, onregelmatigheidstoeslagen, een eindejaarsuitkering en 237,4 verlofuren
    • We bouwen graag samen aan een langdurige arbeidsrelatie. We bieden je daarom een contract mét vaste uren die aansluiten op jouw wensen en situatie (parttime of fulltime) waarbij direct een vast dienstverband ook tot de mogelijkheden behoort!

Overige arbeidsvoorwaarden conform Cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg (VVT)

Wil jij solliciteren op deze vacature bij Valkenheim in Valkenburg?
Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button of een whatsappbericht sturen naar Melissa (Recruiter) op 003128495851 of maak direct een afspraak om eens een dagje mee te komen lopen via: Plan hier je meeloopdag

Wil jij meer zien over het werken bij Sevagram? Volg ons dan op onze social media kanalen Facebook werkenbijsevagram en Instagram (@werkenbijsevagram)Tot snel!

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.