Parc Imstenrade zoekt een

Helpende plus, Parc Imstenrade in Heerlen

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Thuiszorg
Bij Vitalis willen we bijdragen aan een mooie oude dag voor onze cliënten, met de best mogelijke zorg. Elke dag weer. Samen werken we in hechte, diverse teams waarin ieders talent de ruimte krijgt, en professionele en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan. Dat maakt het werk leuker én beter. Heb jij ook een groot hart voor het kleine geluk van ouderen? Bouw dan met ons mee!

Residentie Parc Imstenrade in Heerlen zoekt een:

Helpende plus, Residentie Parc Imstenrade in Heerlen

Uren in overleg

Ben je op zoek naar een uitdagende baan, leuke collega’s en een manager die waardering toont? Lees dan verder

Hoe ziet jouw werkplek er bij ons uit?

Je bent werkzaam binnen een warm en collegiaal team en werkt op onze afdeling kleinschalig wonen PG. Je werkt in een klein hecht team met korte lijnen naar het management. Residentie Parc Imstenrade is prachtig gelegen in de natuur.

Binnen deze kleinschalige vorm van ouderenzorg bied je, samen met je team, een zelfstandige woonvorm voor - met name - ouderen met dementie. Wil jij onze ouderen een fijne dag bezorgen door warme zorg, structuur en uitdaging? Dan is deze functie interessant voor je!

Wat ga je precies doen?

Je verleent de best mogelijke basiszorg aan de bewoners, verzorgt en begeleidt mensen met opstaan, wassen, aankleden, beweging en maaltijden en werkt vanuit een vraaggerichte visie en stemt de zorg af op de individuele cliënt. Je stimuleert de cliënt in zijn of haar zelfredzaamheid en biedt ondersteuning bij het voeren van de eigen regie. Ook wordt het gewaardeerd wanneer je meedenkt met je collega’s om de zorginhoudelijke kwaliteit te verbeteren.

We bespreken samen met jou hoeveel uur je wilt werken en volgens welk ritme. Gaat je voorkeur bijvoorbeeld uit naar meer avonddiensten of liever juist de ochtenden? De teams maken zelf een basisrooster en plannen minimaal 2 maanden vooruit. Je werkt in een klein hecht team met korte lijnen naar het management. Je bent werkzaam binnen 1 gebouw, prachtig gelegen in de natuur.

Wat neem jij mee?

Je bent in het bezit van het diploma niveau 2 Helpende en Welzijn aangevuld met het Helpende Plus certificaat. Maar wat we het allerbelangrijkst vinden is dat je een groot hart voor ouderen hebt.

Wat mag je van ons verwachten?
  • Allereerst werk je samen met super collega’s met hart voor de ouderenzorg. Zij zorgen voor een ”warme” ontvangst en een goede inwerkperiode
  • Ontwikkelmogelijkheden door trainingen via onze Vitalis Academie en gebruik kunnen maken van het skills lab op locatie voor het up-to-date houden van je verpleegtechnische handelingen
  • Je ontvangt een contract met zekerheid, een salaris in FWG 30 conform de CAO VVT (min. € 2.139,72 – max € 2.798,67 op basis van een werkweek van 36 uur
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand)
  • Mogelijkheid deel te nemen aan een fietsplan, korting bij de sportschool en de zorgverzekering

Bouw je met ons mee?

Dan drinken wij graag een kop koffie met je! Wil je eerst een dag(deel) komen meelopen? Ook dat is mogelijk. We ontvangen jouw reactie via onze ‘Solliciteer direct’-knop, we nemen dan binnen 5 werkdagen contact met je op. Ben je enthousiast over deze functie, maar heb je nog vragen? Bel of app mij, Bianca van de Camp, dan gerust op 06-1047 5176 of stuur mij een mail via werken@vitalisgroep.nl