Cicero Thuis zoekt een

Helpende (plus)

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

Helpende (plus)

Wil jij samen met ons het verschil maken in de wijk? Er verandert de komende jaren veel in de zorg en wij bewegen mee en daar hebben wij jou bij nodig. De gevraagde zorg in de wijk wordt steeds complexer. Dit vraagt van ons als organisatie dat we innoveren en investeren in nieuwe vormen van zorg.

Werken in een team
Ben je helpende en voel je je ook op deze manier betrokken bij je cliënten? Verzorging thuis is een bijzondere manier om je vak uit te oefenen. Je stapt in het alledaagse leven van mensen en hebt met veel verschillende mensen persoonlijk contact. Je cliënten zijn meestal ouder, (chronisch) ziek of gehandicapt. Als Helpende zorg je voor de ondersteuning van ouderen bij het verrichten van algemene lichamelijke verzorging. Bij Cicero Thuis werk je zo veel mogelijk zelfstandig, op je eigen manier maar wel in teamverband. Cicero Thuis geeft je de ruimte, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om je cliënten zo goed mogelijk te ondersteunen.
Wij zoeken in onze werkgebieden (Heuvelland, Westelijke Mijnstreek en Parkstad) meerdere parttime Helpenden (plus).

Wij vragen
• Je bent in het bezit van het diploma Helpende (niveau 2), bij voorkeur bevoegd en bekwaam om medicatie aan te reiken of bereid om een medicatiescholing te volgen.
• Je kunt goed achterhalen wat de wensen en behoeften van je cliënten zijn, en stemt daar de ondersteuning op af.
• Je bent geduldig en nauwkeurig, voelt je verantwoordelijk.
• Je kunt goed samenwerken en stimuleert en motiveert zowel cliënten als collega’s.
• Je werkt probleemoplossend en kunt prioriteiten stellen in de verzorging.
• Je beschikt over goede sociale vaardigheden en kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken.
• Bij voorkeur heb je ervaring in de thuiszorg.
• Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.
• Je bent parttime beschikbaar (uren in overleg).

Wij bieden
Wij bieden een werkomgeving binnen een klein, zelfstandig en slagvaardig zorgteam, met veel ruimte en vrijheid ten aanzien van de uitvoering van je taken en werkzaamheden. Met daar om heen een innovatieve organisatie die je ondersteunt en inspireert. Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor bepaalde tijd. De functie wordt gehonoreerd volgens cao VVT (Verpleeg,-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg) in functiegroep 25 (minimaal €11,17 bruto per uur en maximaal 15,32 bruto per uur). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.
Je dient bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Daarnaast wordt een uitvraag gedaan bij de laatste werkgever in het kader van de vergewisplicht (na aanname) en worden originele diploma’s gecontroleerd.

Inlichtingen
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Nicole Houkes, Algemeen Manager Cicero Thuis, M 06 45 73 26 93.

Sollicitatie
Je schriftelijke sollicitatie (cv en motivatie) kun je richten aan: Stichting Cicero Zorggroep, Postbus 149, 6440 AC Brunssum t.a.v. Ellis Op den Kamp, recruiter. Of reageer per mail: sollicitatie@cicerozorggroep.nl